I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: OKTOBER SHOPPING

6. november 2020

II 1 MUNTHE STRIK II 2 ARKET DUNJAKKE II 3 KONGES SLØJD PYJAMASBUKSER II 4 MUNTHE NEDERDEL II 5 H&M KASHMIR JOGGERS II

Ligesom for min septembershopping er også fællesnævneren for mine garderobetilføjelser i oktober, at de er bløde og aller helst med et eller andet element af elastik. Uden tvivl en last forårsaget af graviditeten, men som jeg også tænker vil komme mig tilgode på den anden side.

Fem fine sager er flyttet ind i den forgangne måned. Eller egentlig er det tre. To af de fem ting er nemlig septemberkøb – købene fra Munthe – som jeg simpelthen havde misset i mit septemberoverblik, og det kan vi ikke have. Så i stedet for at gå tilbage at rette  i det oprindelige septemberindlæg, har jeg altså tilladt mig at tilskrive dem til oktober i stedet. Med denne lille økonomiske note på plads, lad os så få set på købene – og tallene.

Jeg synes selv det er nogle tidløse og gode køb, jeg har gjort mig. Sager der især her i efterårets og vinterens kolde måneder giver rigtig god mening, og så et par køb der skal gøre hjemmelivet mere rart.

I oktober lykkedes det mig endelig at kunne strege køb af årets vinterjakke fra listen, med fundet af en pæn, rar og praktisk dunjakke fra Arket. Med fyld af genanvendte dun og derfor også et plus på den grønne samvittighed. Den er allerede en trofast følger på min vej hver dag og så langt er jeg meget imponeret over kvaliteten og dens evne til at holde kold vind ude. Så har jeg også endelig fået fingrene i de matchende pyjamasbukser, til den Konges Sløjd pyjamasskjorte der flyttede ind i september, og jeg forcerer nu weekenderne herhjemme klædt i en blød cremefarve fra top til tå #weekendgoals.

Derudover er der også endelig flyttet et par kashmirbukser ind, som jeg i september skrev, at jeg fortrød jeg ikke havde købt i stedet for de strikkede bukser fra Mango, som var for meget et kompromis. Nu er de her, og de er præcis så bløde og behagelige som jeg havde håbet på. De sidder måske lidt tæt på gravidmåsen, men blessed be stretch og forhåbentlig der også bliver et ‘på den anden side’ for min numse #iwish.

Og så var der de to septemberkøb, som jeg har overført til oktober. En silkenederdel i den fineste blommebrune farve (og elastik i taljen, fordi gravid) og en pæn strikbluse fra Munthe. Begge købt med en klædelig rabat, fordi min svigerinde på det tidspunkt startede arbejde for Munthe.

I alt løb mine køb op i 3168kroner, hvoraf de 999 kroner er på Munthe-købene fra september. At beløbet for de mange sager ikke er højere skyldes, at noget dels er købt med rabat, både strik og nederdel fra Munthe, og kashmirbukserne fra H&M som jeg havde en 25% rabatkode til. Og så er pyjamasbukserne købt for fødselsdagspenge jeg havde sat til side fra den Aiayu pyajamas, jeg oprindeligt havde fået i fødselsdagsgave, men som ikke var helt rigtig.

Det har jeg i kikkerten for november

  • Støvler. Jeg lyder som en plade, der er gået i hak, når jeg skriver det, men jeg er stadig ikke lykkedes med at få præciseret min støvlejagt, og jeg skubber derfor køber frem foran mig. Måske det ender med at gå ligesom sidste vinter, hvor støvlesæsonen er forbi, inden jeg får taget mig sammen, og så har jeg selvfølgelig et helt år til at samle mod igen. Vi får se.

Hvordan har det set ud for jeres garderobekøb i oktober?

 

 

    Kommenter