I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: AUGUST SHOPPING

5. september 2021
II 1 SCHULZ BY CROWD STRIK II 2 MAANESTEN HÅRSPÆNDE II 3 SCHULZ BY CROWD SKJORTE II 4 NUÈ NOTES SKJORTEKJOLE II 5 SCHULZ BY CROWD KJOLE II 6 SCHULZ BY CROWD BUKSER II 7 PICO HÅRBØJLE II 8 &OTHER STORIES KJOLE II

August er lagt bag os, og det er således tid at gøre status over den forgangne måneds garderobetilføjelser. Og som I kan se, har jeg taget forskud på efteråret, med bløde sager i uld, sort der igen har fundet vej til garderoben og kjoler med lange ærmer, der er mere anvendelige, som varmen på et tidspunkt forlader os. Det meste er basisinvesteringer, og så er der et par enkelte kjoler, der stikker lidt mere ud, men som ikke desto mindre fint kan bruges med en strik udover.

Den ternede skjortekjole fra Nué Notes var månedens første køb, og har allerede været på flere gange, end hvad der kan tælles på to hænder. Den er genial at amme i, og så føler jeg mig smart med de puffede ærmer og de broderede blomsterdetaljer på brystet. Afgjort et af mine bedre køb længe! Hvis vi bliver ved kjolerne, så er den blomstrede slå-om-kjole fra &Other Stories det sidste køb, der sneg sig med i august. Købt i anledning af det bryllup, vi var til på Bornholm sidste weekend. Lidt af et kup købt til halv pris, og som jeg følte mig så godt tilpas i, at jeg dårligt kunne vente til brylluppet var forbi, og jeg kunne bruge den også i mine festlige sammenhænge. Den kom stort set ikke af resten af ferien på Bornholm, og inden længe glæder jeg mig til også at bruge den med en vamset strik over.

Derudover er der flyttet fire gode basisstyles ind fra et af mine favoritmærker i den kategori; Schulz By Crowd. Bæredygtige styles i gode materialer som tencel, mulesing fri uld, økologisk bomuld og knapper lavet af rester fra muslingeskaller. Kjolen har den smukkeste pasform, feminin og elegant, og kan dresses op og ned som man ønsker. Den gør sig fx glimrende med Havaianas, som jeg viste den frem her. Bukserne er i Tencel, ligesom kjolen er det, og de er tilpas løse uden at blive slaskede, og som et kæmpe plus har de bindebånd og elastik i taljen, til de af jer, der ligesom mig, er svært forfaldne til den slags.

Skjorten har den perfekte oversized pasform og falder tungt og blødt, præcis som jeg foretrækker mine skjorter at gøre det. Jeg har den også i hvid, og den er virkelig et hit i garderoben. Slutteligt er der også fra Schulz flyttet en blød strik i lammeuld ind, som jeg glæder mig til at indvie, når temperaturen lige er droppet et par grader og det for alvor er tid til #sweaterweather.

Det sidste, der er føjet til garderoben, hører egentlig ikke rigtig til i garderoben, men eftersom de potentielt kan være med til at fuldende et outfit, har jeg alligevel valgt at tage dem med i dette overblik. En hårbøjle og et hårspænde. Begge egentlig købt med potentiale til at skulle bruges som en del af mit bryllupsoutfit, men jeg endte med at glemme begge dele, så de har altså endnu tilgode at blive indviet. Det når jeg nok!

I alt har mine augustkøb kostet mig 2403kr, hvilket altså ikke dækker over de fine sager fra Schulz by Crowd, som jeg har fået i gave i forbindelse med et samarbejde.

Hvad er der flyttet ind i i den garderobe i august?

    Kommenter