I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: NOVEMBER

4. december 2022
II 1 PEOPLE’S REPUBLIC OF CASHMERE CARDIGAN II 2 H&M GLIMMER TOP II 3 ARKET SATIN NEDERDEL II 4 OSCALITO SILKE RIB BLUSE II

Mit garderoberegnskab er lige dele bløde basiskøb og et vidne om tøjkrise i hvad der føles som fem minutter før årets første julefrokost. Glimmer og skinnende satin er nemlig et sjældent syn i min garderobe, men ikke desto mindre, er det altså, hvad der blandt andet er flyttet ind i løbet af november. Men lad os starte med de bløde beige favoritter, som de fleste af jer efterhånden nok godt har luret, at jeg har et svagt spot for.

I november gav jeg efter for drømmecardiganen fra People’s Republic of Cashmere. Det var lidt af en udskrivning, som jeg dog kunne skære lidt af, da jeg kender søde Emilie, der står bag mærket, og jeg derfor kunne købe den med en vennerabat. Den har været værd en krone værd, og den har stort set ikke været af siden. I samme bløde boldgade har jeg også stiftet bekendtskab med det italienske mærke Oscalito der laver enkelt basistøj i god kvalitet. Fra dem har jeg købt en bluse i uld og silkerib, og det bliver afgjort ikke min sidste ting derfra. Har allerede skrevet en bluse mere på juleønskesedlen.

Og så til de glimtende garderobekøb. Gjort i anledning af den firmajulefrokost jeg var til i midten af november, og hvor jeg forud for den ikke ikke anede, hvad jeg skulle tage på. Det er tre år siden, jeg sidst har været til en julefrokost, der ikke foregik i familien, så jeg synes det var lidt småt med egnede sager i garderoben. Så jeg endte med at købe nyt, selvom jeg af princip er lidt imod den slags køb, købt til en enkeltstående anledning. Jeg købte en sort satinnederdel fra Arket, som heldigvis også sagtens kan bruges til hverdag, og allerede har været i brug med en strik. Udover nederdelen bestod mit julefrokost outfit også af en glimmertop fra H&M, der sidder virkelig pænt på med sine flatterende udskæring og dybe ryg. Den bliver til gengæld lidt sværere at forene med hverdagsgarderoben, men jeg pønser på at bruge den til nytår også, og når jeg engang skal i byen og danse igen. Som jeg stod i prøverummet og ikke var helt sikker på, hvad vej jeg skulle gå med julefrokost outfittet, købte jeg også både denne tylnederdel fra Arket, som jeg også tænkte kunne have været fin sammen med glimmertoppen som et alternativ til satinnederdelen. Og jeg havde også denne sølvglimmerbluse fra H&M med hjem at vende. Både den og tylnederdelen er dog blevet returneret igen, nu hvor jeg endte i satin og glimmertop.

Novembers sidste køb var et par pæne strømper fra Plissé Copenhagen. Jeg kan desværre ikke finde dem online, og de er derfor heller ikke med på billedet. Men det er denne model.

I alt har den forgangne måneds garderobekøb stået mig i 3538kr. Og med den slags penge brugt kun på mig selv, har jeg i december planer om at koncentrere mine lommepenge om gaver til andre.

Til gengæld skal jeg på den anden side af julens forbrug have gjort alvor af de klassiske sorte støvler, jeg efterhånden har manglet i adskillige i år. Og jeg holder øje med, hvornår disse fra Arket kommer tilbage i min størrelse.

    Kommenter