I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: JANUAR SHOPPING

3. februar 2019

II MARNI TRUNK TASKE II H&M KASHMIR TRØJE II H&M AMME-BH II NUE NOTES BUKSER II SOFIE SCHNOOR RUSKINDSSTØVLER II

Som vi vender endnu et kalenderblad og nu skriver februar, da er det som vanligt også tid at gøre status over shopperegnskabet den forgangne måned. Og vi kommer ikke udenom, at januar tegner sig for den absolutte dyreste måned i shopperegnskabets snart tre år lange historie. Takket været drømmetasken fra Marni, som langt om længe flyttede ind i sidste måned, er forbruget i januar nået et godt stykke over 14.000kr (!). Det ser så voldsomt ud at skrive sådan sort på hvidt, og jeg ved, at mange ryster på hovedet over, at have brugt den slags penge på garderobeforbrug. Tasken alene tegner sig for 13.038kr. En kombineret 30 års fødselsdagsgave og barselsgave til mig selv. Møjsommeligt sparet op til ved hjælp af fødselsdagspenge, tøjsalg og indtægter fra mit arbejde med bloggen. Og som søde Nana skrev i en kommentar forleden, er der også en form for bæredygtighed over et køb, som kan løfte alle andre ting i min garderobe, og som kan holde om ikke for evigt, så i hvert fald i mange, mange år. Så jeg har ikke sekund fortrudt købet, eller at prisen svarer til hvad jeg på en hel måned for udbetalt i barselsdagpenge.

Det var tasken. Udover den har jeg i løbet af januar gjort mig fem andre køb. En klassisk grå kashmirstrik fra H&M, som har været vist herinde en del gange, og som jeg slog til på, da den blev sat ned med 50%. Den er købt som erstatning for en tilsvarende grå kashmirbluse, som efterhånden er så tyndslidt, at der er huller under ærmerne. Derudover et par printede bukser fra Nué Notes, som også er købt til halv pris, og som jeg hygger rundt i herhjemme i barselsboblen, indtil det bliver varmt nok ude til tynde bomuldsbukser. 

Januar har været en rigtig udsalgsshoppe-måned, for udover strik og bukser, har jeg også købt vinterstøvler og verdens rareste amme-bh, som jeg vitterligt bor i lige for tiden. Bliver nødt til at få købt mig en mere, så jeg har en reserve, når den anden er til vask. Kæmpe anbefaling herfra. Og den findes også i grå og stribet. Slutteligt er der også flyttet en fin flæseskjorte ind, som jeg havde på her. Den er desværre stadig ikke at finde online, så kan ikke linke til den her. 

Alt i alt beløber min januarshopping sig op i 14.656kr, og selvom det ved gud er rigtig mange penge, da er jeg også mere end tilfreds med tingene, de er blevet brugt på. På den måde går det hele op, og så satser jeg selvfølgelig på en februar med et lidt mere konservativt forbrug.

 • Reply
  Kristina
  3. februar 2019 at 9:54

  Århhh den taske. Suk. Den forstår jeg godt du måtte ha’!!!!! Og det er jo lige præcis et ‘for evigt’ køb… det er en investering!! 😉

  • Reply
   merimeri
   4. februar 2019 at 10:34

   Præcis Kristina! Dejligt jeg ikke bliver mødt af en masse løftede pegefingre herinde, når jeg deler min begejstring for så dyrt et køb. Klem til dig

 • Reply
  Maria S
  3. februar 2019 at 14:30

  Hvordan er bukserne i størrelsen? hvis man normalt er en blanding mellem xs/s hvilken størrelse tænker du så at købe dem i? 🙂

  • Reply
   merimeri
   4. februar 2019 at 10:32

   Der er elastik i taljen, men synes den er lidt stram (eller er det også bare min efterfødsels-mave, haha), så jeg ville nok tage en str. S, hvis du veksler mellem de to.

 • Reply
  Emma
  3. februar 2019 at 17:09

  Hvad med ting til Nola? Jeg er ret nysgerrig på hvilke finheder i shopper til hende. Måske ville en babyforårsgarderobeinspirationspost også være noget, når butikkerne får mere af det?

  • Reply
   merimeri
   4. februar 2019 at 10:32

   Tøj til Nolas garderobe indgår ikke i mit regnskab, men det er da en god ide at åbne lidt op for, hvad vi køber til hende, så det vil jeg helt sikkert notere mig som en ide til fremtidige indlæg. Der er så mange fine forårssager til baby, som lander i butikkerne netop nu, så det ville jeg elske at gå på opdagelse i, for at samle inspiration sammen til jer 🙂

 • Reply
  Christine
  4. februar 2019 at 11:48

  Jeg har også de bukser og jeg levede i dem i efteråret da det stadig var lunt! Jeg glæder mig også til at få dem på igen når temperaturen stiger! Min kæreste kalder dem mine flowerpower bukser og sang den der Bullerfnis sang når jeg havde dem på..! 😄 Og tasken altså… Den er pæææn!

  • Reply
   merimeri
   5. februar 2019 at 10:33

   Haha der er også lidt flowerpower over dem. Man bliver i hvert fald i godt humør af at have dem på – og det lader det til, at din kæreste også gør 😉 Klem

 • Reply
  Carina
  4. februar 2019 at 21:06

  Hej Merimeri, Jeg har et lidt underligt spørgsmål, når du laver den billede collage, hvilket program/App bruger du? kh. Carina

  • Reply
   merimeri
   5. februar 2019 at 10:30

   Hej Carina, jeg bruger Photoshop til alle mine collager 🙂 Kh.

Kommenter