Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

4. februar 2019

Hej fine I, skinner den fineste mandagssol også hvor I er? Jeg håber det! Det hjælper i hvert fald gevaldigt på mandagshumøret. Jeg er allerede godt igang med dagen herhjemme. Nola er blevet puttet til sin formiddagslur allerede for en times tid siden, eftersom hun har fået en “herlig” vane med at starte dagen før seks. Morgenoprydningen er klaret og jeg har haft tid at farve øjenbryn og komme neglelak på både hænder og fødder. Næst efter morgensol, er det altså den bedste måde at starte ugen på med sådan en portion velvære. 

Nu har jeg så sat mig til rette foran computeren klar til lidt arbejde. Et mandagsblogskriv og at komme til bunds i indbakken. Jeg prøver nemlig at holde fri fra blogindbakken i weekenden, og gemmer istedet den tjans til hverdagen. På den måde er der stadig lidt forskel på hverdag og weekend, og det kan jeg egentlig godt lide. En form for normalitet i en hverdag hvor der ellers er vendt op og ned på alt det, der plejer at være. 

Jeg starter med det sjove først; tilbageblikket på nogle af sidste uges rarheder. Og jeg undskylder på forhånd for mængden af fastelavnsboller …

II Sidste mandag lagde jeg ugen ud med fastelavnsbollehygge med min veninde Charlotte og hendes søn Erik. Jeg er stadig igang med at smage mig igennem byens udvalg af boller, og i mandags var turen kommet til Rein van Hauen. Jeg pønser på et indlæg om byens bedste fastelavnsbolle, så for nu vil jeg ikke kommentere på kvaliteten af bollen, men pæne det var de under alle omstændigheder. Gad godt dagen i dag også bød på fastelavnsboller, men så heldig er jeg desværre ikke II 

II Selvom jeg vist nok er kommet til at øffe lidt over det kedelige januar-vejr, da har der også altså også være nogle vældig fine vintersoldage imellem. Fx i tirsdags hvor det mest drømmende lys strømmede ind over lejligheden og kastede fine skygger på Nolas værelse. Mit yndlingsrum i huset netop pga lyset. Glæder mig til alle de gode stunder vi kommer til at få derinde II

II Min nysgerrige, skøre, sjove baby der nu har knækket koden til at krybe fremad og således bruger en god portion af sin tid på at krybe ind i legetøjskurven, for hun skal da ikke risikere at gå glip af noget …. mon hun selv lærer at rydde det op på et tidspunkt?! II

II Lige da vi malede væggen i soveværelset var jeg ret utilfreds med resultatet. Farven var blevet mere mørk og grøn, end hvad jeg havde forventet, men som jeg er landet lidt i det, og har gået og set farven lidt an, er den heldigvis vokset på mig. Og se da lige hvor fint Marni og den går til hinanden, haha II

II Jeg havde den bedste dag i går. Med morgenmad på Sanders i selskab af to veninder. Den ene time tog den anden, og det var så tiltrængt. At være afsted som veninde og ikke som mor. Vi fik bord på Sanders rooftop, og der er så ualmindeligt fint deroppe. Sommerhusstemning med kurvemøbler og blomstrede hynder, og sydlandske takter med store palmeblade og loungemusik til at sætte den helt rette stemning II

II Og ovenpå sådan en søndagsstart kunne jeg lige så godt gå linen fuldt ud, og således havde Mads hentet fastelavnsboller til os fra Hart. En med remonce og en med creme. Og jeg kan godt afsløre at en af de to, indtil videre vinder i sin kategori. Åh hvilken herlig søndag det var II

 • Reply
  Maja
  4. februar 2019 at 15:04

  Hvor er den fine skylampe på Nolas værelse fra? 🙂

  • Reply
   merimeri
   5. februar 2019 at 10:32

   Hej Maja, den er fra Konges Sløjd og hedder Cloud Lamp. Desværre lader den til at være udgået, eftersom jeg ikke kan finde den online hos nogle shops længere. Kh.

 • Reply
  Maja
  6. februar 2019 at 22:03

  Tak 🙂

Kommenter