Hverdagsliv

Når blogger-fristelsen bliver for stor

14. januar 2013

 Noget af det aller-farligste for mig (Ok, måske ikke farligt i sådan ordets bogstavligste forstand, men vi er dælme tæt på), det er når jeg læser andre blogs – og bliver fristet. Sagen er nemlig den at min selvdisciplin sjovt nok aldrig rigtig indfinder sig, når jeg skal overbevise mig selv om at et givent køb ikke er en nødvendighed. Og med over 80 blogs på min blogroll så hænder det altså at fristelsen forekommer jævnt ofte. Igår var det så Ida, der fik fælden til at klappe. Ida står bag bloggen Fashionlab,  og er der noget hun kan, så er det er altså et eller andet med detaljer. Jeg har i noget tid været på udkig efter de perfekte grå jeans, men det var først da jeg så Ida i ovenstående, at jeg fandt ud at det selvfølgelig skulle være grå jeans i snakeprint der skulle tilføjes til samlingen. Grå jeans i sig selv er jo ret simple, men når så detaljen med snakeprint bliver indført, så bliver de pludselig mere cool og rå. De vil kunne styles med næsten alt i min garderobe, og så vil de være et velkomment alternativt til ensfarvede sorte jeans, som nok er klassiske, men måske også lidt ensformige i længden. 
I kan godt se hvor den her historie bærer hen ikke?`;)
Bukserne blev selvfølgelig klikket hjem allerede igår, og nu krydser jeg så bare fingre for at jeg er lige så fin i dem som Ida er. Bukserne er fra Just Female og kan erhverves lige her
Og hvis du som jeg ofte mangler inspiration til lækre hverdagsoutfit, hvor highstreet og lækre mærker som Acne og Isabel Marant mikses på bedste vis, så synes jeg absolut I skal slå et smut forbi Ida’s blog
 • Reply
  Stine
  14. januar 2013 at 16:25

  Jeg læser også med hos Ida og synes at hun er vildt god til det der med detaljer 🙂
  Bukserne er vildt fede!

  /Stine

 • Reply
  L Nielsen
  14. januar 2013 at 17:40

  Kender det alt for godt! Der er jo virkelig så mange pæne ting derude! Det gør det på en eller anden måde også værre, at man har sin egen blog, for så SKAL man jo kigge rundt på nettet efterlækre sager! 🙂 Og der er nogle virkelig fine bukser!

 • Reply
  amydyrholmkristiansen
  14. januar 2013 at 21:31

  Åh, Ida frister bare altid! Hun har sååå mange lækre items og er genial til at style dem 🙂 Kan godt forstå at du måtte klikke herlighederne hjem 🙂

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  15. januar 2013 at 7:52

  WOW Line, tusind tusind tak for din søde omtale!! 🙂
  Det er virkelig sødt af dig!!

  Jeg er sikker på at de jeans er gode til dig! Du bliver uden tvivl glad for dem 🙂

 • Reply
  Sofies closet
  15. januar 2013 at 12:45

  Jeg er sikker på, at du vil gøre det præcist lige så godt i de jeans, som Ida gør! 😀

  http://www.bloglovin.com/blog/3663625/sofies-closet

 • Reply
  Louise
  15. januar 2013 at 21:30

  Sikke et skønt indlæg og dejlig omtale om Ida og hendes blog – Hun kan sgu også et eller andet 😉
  Og de bukser er viiiirkelig fede! Jeg kender kun ALT for godt til det med, at man bliver fristet af alle de blogs hele tiden, det er lidt forfærdeligt. Men ikke til at styre 😀

  – Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

 • Reply
  Line S.
  16. januar 2013 at 17:08

  Ja hun er nemlig! Ville ønske jeg selv var lidt bedre til det med detaljer, fordi det ofte er netop dét som gør hele den store forskel i et outfit!

 • Reply
  Line S.
  16. januar 2013 at 17:09

  HØRT! Er ellers lidt modstander af det, men man (eller jeg gør i hvert fald) føler ret ofte at der mangler indhold på ens blog, hvis ikke man har et eller andet nyt item at kunne vise frem, eller noget nyt som man længes efter. Det er bare lidt dyrt i længden 😉

 • Reply
  Line S.
  16. januar 2013 at 17:09

  Er glad for jeg ikke er den eneste som ofte fristes af fine Ida's lækre outfit 😉

 • Reply
  Line S.
  16. januar 2013 at 17:10

  Dét var så lidt søde Ida! Når der er noget der er godt, så fortjener det al den ros man kan få skrabet sammen!
  Jeansne er modtaget, og jeg er allerede fan. Tak for inspirationen 😉

 • Reply
  Line S.
  16. januar 2013 at 17:10

  Årh det var sødt sagt <3

 • Reply
  Line S.
  16. januar 2013 at 17:12

  Hun er nemlig super dygtig til at style hverdagsitems, så de bliver pludselig mere spændende. Dét måtte hun godt lære mig lidt af 😉

Kommenter