Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

15. februar 2021

Det er blevet en kær mandagstradition at bruge frokostpausen på arbejdet til at bladre kamerarullen igennem for den forgangne uges glimt og sende mine favoritter en kærlig tanke med på vejen, som jeg deler dem her. Således er det derfor også rammerne for dagens blogskriv. En optimeret frokostpause mens jeg spiser resterne fra fredagens omgang af verdens bedste spaghetti meatballs og skribler løs alt imens.

Sidste uge var god. Uden at jeg egentlig sådan rigtig kan sætte en finger på hvorfor. Tror især de mange solskinstimer og spæde forårsfornemmelser spiller ind, og jeg var helt høj over al den glæde og energi de lyse dage bragte med sig. Den følelse vil jeg ihærdigt prøve at holde fast i denne uge, hvor vejrudsigten atter melder om gråvejr og regn. Jeg vil glæde mig især til de veninde gensyn jeg har i kalenderen, med en kop varm chokolade i hånden og asfalt under fødderne, til et spændende møde jeg har med en ny samarbejdspartner, og til at jeg når ugen er omme har bare en fuld uge tilbage på jobbet inden min barsel. Det er så meget inden for rækkevidde nu, at jeg snart kan tælle arbejdsdagene på bare to hænder. Listen med ting, jeg gerne vil, når barslen sætter ind, er lang, og mest af alt glæder jeg mig bare til at gå i hi med lillesøster forberedelser og endelig finde tiden og roen til at komme i mål.

Håber også der venter jer noget godt denne uge, også selvom det måske bliver sådan en uge, hvor glæden skal findes i de små ting.

II Glæden over den perfekte hjemmelavede varme chokolade, efter denne opskrift, blød uld hos mig og min mini-me og en langstrakt weekend uden planer II
II Reklame II Jeg får mange tilbud om PR gaver, og langt de fleste takker jeg pænt nej tak til fordi de ikke opfylder et behov hos mig, og derfor ikke giver mening for mig at promovere samtidig med at jeg af egen lomme skal betale beskatning af gaven. Da Julie Damhus forleden skrev og spurgte, om hun måtte sende mig lidt af hendes fine keramik, var jeg til gengæld ikke sen til at takke ja, fordi jeg er en sucker for pæn keramik, og Julie Damhus har jeg i forvejen godt øje til, så her passede tilbuddet som hånd i handske. Og se så lige nogle pæne sager derfra, der er flyttet ind II
II Nola er så afgjort ikke en typen der springer ud af sengen, straks hun vågner om morgenen. Aller helst vil hun blive liggende længe og putte i ske i dobbeltsengen, mens hun stille og roligt får mod på dagen. Det er til gengæld ikke alle dage det harmonerer lige godt med at Mads og jeg også skal nå op og i tøjet inden dagens gang kan starte. Derfor redte jeg den anden morgen op til Nola på badeværelsesgulvet, så hun kunne ligge der og putte, mens jeg var i bad og kom i tøjet. Og eftersom hun selv foreslog samme setup allerede morgenen efter, tænker jeg at vi her har gjort plads til en hyggelig ny morgentradition. Den varmer mit hjerte fordi jeg selv husker, hvordan jeg som barn elskede at ligge på badeværelsesmåtten på mine forældres badeværelse, godt puttet ind under en stor morgenkåbe, mens min far gjorde sig klar til arbejde. Tænk om Nola også vil huske tilbage på hendes morgener uInder en dyne på badeværelsesgulvet med lige så stor hjertevarme II
II Fastelavn er officielt forbi, og jeg er ærligt talt også godt og grundigt fyldt op af det arsenal af fastelavnsboller jeg har fortæret siden den første fastelavnsbolle ramte bagervinduet i startet af januar. Nu er jeg klar til, at der skal andre boller på suppen, som man passende kan sige her. Til gengæld sluttede jeg sidste uge inden fastelavn på toppen med denne fra Andersen Bakery der med sit fyld af solbær, citronverbena og mascarponecreme lykkedes at stå mål med min ellers klare favorit fra Hart. Til de af jer, der endnu ikke er helt fastelavnsbollemættede, sælger Andersen Bakery deres fastelavnsboller til og med på onsdag den 17. februar II
II Nuttet babyvasketøj som jeg endelig har taget mig sammen at få vasket. Og det gav mig en tiltrængt sindsro at vide, det nu er gjort, og hospitalstasken derfor er ét skridt tættere på at kunne pakkes. Vi nærmer os ♥ II
II Månemagi at slutte ugen på mens Nola og jeg gjorde holdt for at kigge på tog. Den form for underholdning skuffer aldrig II
 • Reply
  Mie
  17. februar 2021 at 23:21

  Hej Line
  Efter jeg har fået ny tlf. så virker appen bloglovin ikke mere og jeg får derfor ikke besked når der er nye indlæg fra de bloggere jeg følger.
  Ved du om der er en pendant til bloglovin?

  Vh Mie

Kommenter