Hverdagsliv

POSTKORT FRA HAMBURG

13. juli 2014

Asos lace cami (similar here) / Moss Copenhagen skirt / H&M; sandals / Stella McCartney bag

Jeg nåede lige et enkelt dagens hernede – igår – hvor jeg altså så således ud. Det har været afsindigt varmt hernede, så min påklædning har alle dagene båret præg af at skulle være let og luftigt. Nederdel, sandaler og taske har i set før (mange gange, ahem), men toppen har vidst ikke været i aktion på bloggen. Den røg med i indkøbskurven da Asos for noget tid siden lokkede med 25%. Den er så fin og nem lige at hive over hovedet, og så er jeg altså ikke helt færdig med blonder endnu, så den bliver brugt flittigt i øjeblikket – både til nederdel og jeans, hvor den også fungerer rigtig fint! Den er desværre ikke længere at finde hos Asos, men jeg har fundet en der minder om her, til samme gode pris. 
Vi tager hjem herfra idag, og så har jeg desværre heller ikke flere feriedestinationer på programmet denne sommer. Lidt trist at det allerede er slut, og at jeg nu kun har arbejde at se frem til, men hvis vejret derhjemme bliver ved med at være så fint, som det er i øjeblikket, så må jeg sørge for at lege det er lidt ferie på mine fridage istedet!
Hvad bruger I jeres sommerferie på?
 • Reply
  Ida
  13. juli 2014 at 11:31

  Hvor er den top bare fin søde Line. Må lige klikke på den nogenlunde tilsvarende :)Jeg har ferie nu og er i sommerhus, hvor regnen står ned i stænger 🙁

 • Reply
  Lullumut
  13. juli 2014 at 15:01

  Ih, jeg er en blondepige, og jeg elsker din nye top – og resten af outfittet.Lyder som en rigtig dejlig tur og sommer indtil videre :-)Jeg har 1 uge tilbage på job, og så nupper jeg 3 ugers ferie. Glæder mig så meget til bare at sige adios.

 • Reply
  Line
  13. juli 2014 at 21:47

  Ja vejret herhjemme har godt nok været lidt sløjt idag. Håber det gode vejr er tilbage igen i morgen, så vi kan komme ud og nyde solen noget mere.

 • Reply
  Line
  13. juli 2014 at 21:47

  Dét kan jeg godt forstå – og jeg glæder mig helt vildt til at følge med i jeres NY-tur.

Kommenter