Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

23. februar 2021

Jeg løber lidt ekstra stærkt i denne uge (i overført betydning, fordi afgjort ikke fysisk; uge 36 af graviditeten i dag og dermed længe siden jeg har været i nærheden af noget der mindede om løb). Det er nemlig min sidste fulde uge tilbage på jobbet, inden barslen sætter ind om præcis en uge, og som vanligt er der altid en masse løse ender, der klumper sig sammen her til sidst. Ender der kræver, at jeg holder tungen lige i munden og sirlige to-do lister for at bevare overblikket, inden jeg lukker mailen ned for først at vende tilbage om knap et år. Derfor bliver mine blogopdateringer nok også lidt sporadiske den næste uges tid, men så satser jeg til gengæld på at kunne vende tilbage med fornyet overskud på den anden side, hvor bloggen helt sikkert bliver en kær følgesvend i barselsboblen inden lillesøster melder sin ankomst og stjæler min tid for en stund.

Sidste uge føles på sin vis allerede lysår væk, fordi der har været så tydeligt et skifte mellem vintervejr og pludseligt forår. Tænk at det bare er en uge siden, at sneen væltede ned over København og efterlod alt i hvidt. Nu sidder jeg her med åbne vinduer i hele lejligheden, lyden af fuglekvidder fra gården og udsigt til rigtige forårstemperaturer og dage med skinnende sol. I det store billede er jeg naturligvis stadig lidt forurolig over de bratte vejrskift, fordi det ikke just er et sundhedstegn på vores klodes vegne, men lige i år af alle år, ja der glæder det mig altså, at foråret allerede er over os. Trænger håb og lysere tider. Det gør vi vist alle!

Den forgangne uge har heldigvis budt på masser af små lyspunkter, og jeg tror at denne kommer til at gøre det samme. Fra genlyden af lillesøsters hjerte til en jordemorderaftale senere i dag, fødselsdagsfejring for mit livs store kærlighed, et tiltrængt lille middagsselskab og en weekend på landet hos mine forældre, hvor jeg glæder mig til at drikke te i et læspot med sol på deres terrasse, finde vintergækker i skovbunden, fejre min lillebrors fødselsdag og møde hans nye kæreste for første gang ♥

Jeg har således store forventninger til denne finaleuge af februar og jeg håber, at også I har noget godt i vente.

II Nolas frydefulde debut på en kælk. Allerede dagen efter var alt det hvide væk, så jeg er uendeligt glad for at vi rent faktisk nåede en tur i sneen i år II
II Det er efterhånden mange måneder siden, at jeg har følt mig sådan ægte tilpas i min krop, for selvom jeg er fuld af kærlighed og ydmyghed over det min krop formår netop nu, mens den gror liv, ændrer det ikke på, at jeg savner at kunne kende min krop, at føle mig pæn og ægte smart. Den følelse lykkedes det mig til gengæld at genfinde for en stund, som en håndfuld nye garderobefavoritter fra Schulz by Crowd er flyttet ind i forbindelse med et samarbejde. Kjolen her er derfra, og jeg elsker at den får mig til at føle mig velklædt selv som højgravid. Jeg er blot gået en størrelse op i den, for stadig at have plads til maven, men fordi den falder lige op og ned, kan jeg sagtens bruge den, også når babybulen engang er væk II
II Jeg har tit overvejet om man mon nogensinde kan blive træt af bland selv slik. Jeg tror det vitterligt ikke, og således var det her setup med dyner i sofaen, film på Netflix og favoritter i slikskålen præcis hvad jeg kunne ønske mig for min fredag II
II Vi har endelig fået samlet lillesøsters seng, og Nola har straks godkendt den. Hun mener, at både hun og lillesøster skal sove i den, når hun kommer, og mit hjerte smelter over den omsorg, Nola allerede har for hende II
II Magisk søndag morgen i Dyrehaven II
II Og forårsfornemmelser indendøre. Påskeliljer ♥ II

    Kommenter