Hverdagsliv

KALENDERKIG #30

15. juni 2020

Det lykkedes mig at arbejde lidt forud til bloggen igår, og således kan ugens kalenderkig for en gangs skyld udkomme, stadig mens mandagen er helt spæd (edit: dagen endte alligevel med at løbe fra mig, og således nåede klokken altså at slå 21, før jeg kunne klikke udgiv. Måske det lykkes en anden god gang)

Jeg har glædet mig til i dag, glædet mig til ugen der kommer. Den bliver nemlig sådan en med ekstra krymmel på toppen. Fra en langstrakt arbejdsindsats der endelig kulminerer med en lancering, Noma-burgere og kæreste getaway. Og så ender vi formentlig også ugen med at få besked om, hvorvidt vi er blevet sommerhusejere, eller om vi også denne gang står tilbage med en lang næse.

Her kommer ugens kalenderkig.

UGE 24

MANDAG

Jeg starter dagen med afleveringstjans i vuggestuen, og derefter er det ellers hurtigt hjem og igang med arbejde. Vi har lanceringsdag, og jeg er så spændt på, om det hele går, som vi håber. I eftermiddag har jeg en aftale med en savnet veninde, som jeg ikke har set tilbage siden februar, og i aften håber jeg, at kunne nå et hurtigt træningspas i fitness, mens Mads tager puttetjans. Jeg troede ikke det ville komme dertil, men jeg var oprigtigt begyndt at savne at komme afsted og træne i centret, og det savn tænker jeg, at jeg hellere må veksle til at komme afsted, mens trangen er der.

TIRSDAG

Endnu en dag med nok at se til på arbejde. Jeg stryger direkte videre fra den ene lancering til klargøringen af den næste, og jeg skulle gerne blive så godt som færdig med materialet til endnu et initiativ, som vi lancerer senere på ugen.

Mads er væk til teamdag hele aftenen, så jeg er alene hjemme med Nola, og forestiller mig lidt, at jeg bare vil gå i sofahi, når jeg er færdig med hendes putning. Enten med computeren i skøde og lidt arbejde til blog og job, eller med et afsnit af Unorthodox på Netflix. Føler måske lidt jeg er den sidste til at komme igang med den, men under alle omstændigheder alligevel en kæmpe anbefaling herfra!

ONSDAG

Er der på nuværende tidspunkt ikke andet i kalenderen end arbejde, og godt det samme. Jeg har nemlig en kort arbejdsuge i denne omgang, og derfor passer det mig fint med et par dage uden bagkant, hvor der kan arbejdes igennem.

TORSDAG

Er det tid at få endnu en lancering ud over rampen, og når dagens arbejde er i mål, er det afsted og hente Nola. Vel hentet sætter vi kurs mod farmor og farfar, hvor Nola skal passes til i morgen. Mads har nemlig sat mig i stævne til en kærestedate, og jeg har ingen anelse om, hvad den bringer mig. Andet end at det er med overnatning væk hjemmefra. Så spændt!

FREDAG

Har jeg ingen ide om, hvordan kommer til at starte, men Mads har bedyret, at jeg godt kan glæde mig til morgenmaden, så det vil jeg gøre. I løbet af formiddagen sætter vi kursen retur mod København og slutter vores date af med burgere på Noma, inden vi kører til Hvidovre og henter Nola hos farmor og farfar. Og så er det weekend ♥

LØRDAG

Skal vi bruge dagen på at fejre Mads’ nevøs 1 års fødselsdag. Sådan en stor dag, og jeg husker selv hvor vildt det føltes, da vi sidste år kunne fejre Nolas første fødselsdag. Og tænk, lige om lidt skal vi fejre hendes anden. Forstår det ikke!

SØNDAG

Er der planlagt gensyn med mine veninder fra mødegruppen, mænd og børn. Til søndagsdrinks og leg i børnehøjde. Sådan vil jeg glæde mig til at afslutte weekenden. Og så vil jeg krydse alt hvad jeg krydse kan få, at vi også kan lade weekenden gå på hæld med gode nyheder om vores bud på sommerhuset.

 

    Kommenter