Hverdagsliv

FREDAGSPOST

2. august 2019

Hej fine mennesker, rigtig glædelig fredag!

Mon mange af jer står over den sidste feriefredag i denne omgang, inden hverdagen igen kalder? Jeg fornemmer i hvert fald mere liv på gaderne igen, de ledige parkeringspladser i vores gade, bliver færre og færre, og trængslen i indbakken begynder at kunne anes. Hjulene er ved at køre sig varme, og selvom jeg endnu ikke er klar til, at sommeren skal være på retur, glæder jeg mig til gengæld over, at hverdagen er på vej ind i sin faste rytme.

Og bedst som det er ved at ske, når vi fredag, og weekenden melder sig på banen. Halleluja. Og jeg glæder mig stort til denne weekend. I eftermiddag sætter vi kurs mod mine forældre i det sydsjællandske, som jeg ikke føler, vi har besøgt i evigheder, selvom sandheden er, at det kun er lidt over en måned siden sidst. Der er bare noget over at være hjemme. Vejret ser ud til at være med os, så jeg har planer om gode stunder i mine forældres have, en løbetur, at vise nabo-engen med får frem for Nola, en tur i biografen med Mads, mens mormor og morfar tager over derhjemme, og minimal tid foran skærmen. Lørdag aften vender vi tilbage til København for at have hele søndagen derhjemme. Og udover en kaffeaftale med en veninde, har jeg ikke andet på programmet, så der tror jeg, vi skal finde på et eller andet hyggeligt. Måske udforske en ny af byens legepladser. Jeg har hørt godt om den i Svømmehalskvarteret på Frederiksberg, der blandt andet byder på soppebasin. Yes, vi er blevet dem nu. Typerne der bruger weekenderne på legepladsen.

Hvad med jer, hvad byder weekenden på? Ferieliv, legepladsbegejstring, vasketøj eller noget helt fjerde?

I kender rutinen, som vanligt har jeg samlet en håndfuld gode ideer til weekendprogrammet.

  • Trænger du til en ny serieafhængighed? Så ved jeg, hvad du skal se. The Act på HBO, som jeg har fået anbefalet af flere af jer læsere. Og jeg er hooked. Igår overvejede jeg at blive oppe hele natten for at gøre sæsonen færdig, men kom dog i sidste øjeblik i tanke om mine fredagsforpligtelser i form af arbejde og mor-liv, og blev enig med mig selv om, at det måske ikke harmonerede sådan helt godt med at bingewatche den halve nat væk. Men altså, serien. Kæmpe anbefaling!
  • Lørdag kan du tage på elektronisk skovtur i Frederiksberg Have, når det igen er blevet tid til Stella Polaris.
  • Også på Sønder Boulevard er der i morgen musik i det fri, når This is Vesterbro Street Party løber af stablen.
  • Søndag er der igen grund til at slå vejen forbi Sønder Boulevard, når Rita’s Blå Lopper fylder boulevarden med loppeboder fra 12-17.
  • Unde dig selv en ice blend matcha, en avocado vaffel og en rolig stund på Gló. Restauranten på Værnedamsvej er blevet mit go-to spot for arbejde ude i byen, og der er simpelthen sådan en rar stemning dernede. Og alt fra menukortet, jeg endnu har prøvet, har været et hit.

    Kommenter