Det har jeg på

HVAD I ØNSKER, SKAL I FÅ

16. juni 2020

 

II ARKET T-SHIRT II H&M TOP II ARKET JEANS II CECILIE BAHNSEN SANDALER II VRS TASKE II

Da jeg startede min blog tilbage for mere end 8 år siden var det med et rendyrket fokus på mode for øje (at det æstetiske udtryk så var mindre rendyrket er en anden snak, se bare her og her – åha jeg kan næsten ikke holde det ud, men det var nu engang sådan min stil tog sig ud dengang). Dengang hed bloggen Infashionwebelieve blot for yderligere at understrege modeaspektet. Er der mon nogle af jer der har læst med helt tilbage fra dengang?

Med tiden voksede jeg fra både blognavn og modefokus og i et langt stykke tid har den del fyldt minimalt i forhold til tidligere. Jeg hører dog ofte fra jer, både her og på Instagram, at I ville ønske, jeg igen ville vise mere mode. Og det er sødt af jer at skrive! Jeg føler nok lidt, at jeg ikke har det store at byde ind med, fordi mange har så meget mere end mig at vise frem når det kommer til mode. Er mere modige i deres udtryk og bedre til at være i front på tidens tendenser. Men så kommer jeg i tanke om, at der nok er rigtig mange af jer, der ligesom jeg, gerne vil føle jer godt tilpas, pæne og smarte i tøjet uden at skulle dikteres af nye trends og modeluner? I så fald vil jeg gerne stå på mål for at dele inspiration ud på den konto. Jeg kommer ikke til at vende tilbage til at blive en modeblogger, men jeg vil gerne i ny og næ dele ud af mine outfits herinde og forhåbentlig inspirere jer til en god hverdagsgarderobe der forhåbentlig kan klæde og skabe glæde i mange år frem. Vil I være ok med det?

I denne omgang vil jeg gerne vise jer mine uundværlige-sidder-perfekt-og-går-til-alt jeans fra Arket og ditto t-shirt, som sat sammen med en ny flagrende sommertop fra H&M udgør et outfit, jeg har haft på ikke så få gange de seneste uger.  Toppen er så fin med sine flæsestropper og en fin detalje med et bånd bagtil, og det glæder mig at den fungerer lige så fint med en t-shirt under som uden. Dermed er det ikke en top, der kun kan bruges i de få måneder, sommeren varer.

 • Reply
  Michaela
  16. juni 2020 at 13:26

  Jeg er med😊 Og må indrømme, at jeg har købt en hel del af dine “items” – din stil falder så godt i tråd med min😊🌸

  • Reply
   merimeri
   22. juni 2020 at 17:15

   Åh men det synes jeg kun er så dejligt at høre Michaela! Er glad for at min stil er i øjenhøjde ☺️

Kommenter