Det har jeg på

WHAT I WEAR // SUNDAY SWEAT

15. november 2015

ganni-sweatshirt

II H&M CHECKED WOOL COAT II GANNI SWEATSHIRT II ZARA PANTS II ADIDAS STAN SMITH SNEAKERS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II

Et vaskeægte søndagsoutfit. Godt nok foreviget i sidste weekend, men jeg kan godt afsløre, at jeg har præcis det samme på i dag – og også havde det i går, haha. Længe leve nye weekendfavoritter.

Vi bruger weekenden hos mine forældre på sydsjælland, for at fejre min kære far der havde fødselsdag igår. Tiden går dejligt langsomt hernede, hvor vi sjældent har det store på programmet, så der er god tid at få slappet af. Sådan en weekend er altså rar engang imellem. Vi landede hernede allerede igår morges, hvorefter vi hoppede i løbetøjet og løb en god lang tur i det fineste efterårsvejr, derefter efterfulgt af fødselsdagsfrokost, inden hele familien lagde sig til rette i sofaer og lænestole, for at se den næst nyeste James Bond, inden fødselsdagsgæsterne kom. Vi har inviteret min far ind og se den nye Spectre film senere i dag, så måtte naturligvis lige være opdateret på forrige film inden. Jeg er ikke den store 007-fan, så glæder mig mest af alt til at synke ned i en blød biografstol allieret med store mængder blandselv-slik og popcorn. Det er heller ikke nogen dum måde at bruge et par timer på 😉

Hvad bruger I jeres weekend på?

 • Reply
  Lullumut
  15. november 2015 at 22:18

  Det lyder som en GOD weekend 🙂 Håber din far nød filmen trods alt 😉 Jeg synes nu, den var fed.
  Jeg har været til fødseldag og pakket ud i mit nye hjem. Skøn weekend. Og i morgen står den på ferie fra job 🙂
  Tillykke med dit nye bloghjem. Her er alt for fint 🙂 Sikke hurtigt det gik!

  • Reply
   infashionwebelieve
   22. november 2015 at 19:40

   Søde Louise, du var på mærkværdig vis havnet i spamfilteret, så har slet ikke set din kommentar før nu. Både min far og jeg nød filmen – den var meget bedre, end jeg overhovedet havde turde håbe på, haha. Dejligt du kan lide mit nyt bloghjem <3

Kommenter