Det har jeg på

OOTD: NEW EVERYDAY UNIFORM

18. april 2018

4de836e2-9ff0-467a-8c36-8ca0b9be8a53

attachment-4

c20ac3e5-8938-4b8a-89ee-435bb8fd2561

e7893da1-d8e9-467f-b0c2-6df3efe944f1

II GANNI LEOPARD JAKKE II COS BLUSE (gammel) II ZARA BUKSER II BECKSONDERGAARD STRØMPER II NIKE AIR MAX 97 SNEAKERS II PROENZA SCHOULER PS11 TINY TASKE II

Jeg kan godt sige jer piger, jeg bliver altså svær at lokke ud af min leopardjakke dette forår. Den gør bare alle mine outfit dét sjovere; selv et helt klassisk et bestående af mørkeblå joggers og tilsvarende bluse. Alle burde have sådan en leopardsag til at spice tilværelsen lidt op. Også selvom jeg føler mig en liiiille smule som hende her, når jeg har den på, haha. 

Tænk sig, at vi også allerede er nået til onsdag, halvvejs mod weekend. Dagene flyver virkelig afsted for tiden, og jeg glæder mig lidt til ikke at have nogle aftaler i aften, som den eneste hverdag i denne uge. Selvom jeg elsker at have mange bolde i luften, har jeg også brug for de små åndehuller til bare at være, og de aktivt tilvalgte fridage er faktisk nogle, jeg glæder mig lige så meget til, som dagene med aftaler. Er nået frem til, at for mig er de to hinandens forudsætninger. Med for mange dage uden planer, bliver jeg lynhurtigt rastløs og keder mig, og modsat, ved for mange travle dage, der kan jeg mærke, at jeg ikke når at trække vejret helt ned i maven og får slappet af, og så begynder jeg at længes efter næste friaften. Og den venter efter arbejde, yay!

Hav en fin onsdag, kære I.

    Kommenter