Det har jeg på

WHAT I WEAR // THAT CASHMERE KNIT

21. april 2015

170415// CASHMERE KNIT // TEE // PANTS (old, similar here) //  SNEAKERS // BAG  //

Jeg har da helt glemt at vise jer min nye(re) sorte cashmere favorit fra H&M, og det er en skam, for jeg er vældig glad for den. Den er lige som jeg havde håbet på, og er lynhurtigt blevet en af de der klassiske, som jeg bare hiver over hovedet og så føler jeg mig med det samme godt tilpas. Til de af jer der har spurgt til, hvordan den er i størrelsen, så synes jeg den er ret normal i størrelsen. Jeg har min i en small, som ogå er min vante størrelse, og som I kan se, sidder den hverken for stramt eller for løst.

Skærmbillede 2015-03-08 kl. 17.05.27

 • Reply
  Julie Mænnchen
  21. april 2015 at 16:31

  Den virker også bare super lækker og ser så fin ud til dig 🙂

 • Reply
  Julia
  21. april 2015 at 19:40

  Den er SÅ lækker jo! Og det er i det hele taget et ret så lækkert sæt 😉

Kommenter