Det har jeg på

FEBRUARFIN MED LAG PÅ LAG

12. februar 2019

II STELLA NOVA BLAZER (lignende HER) II BAUM UND PHERDGARTEN KJOLE II H&M JEANS (lignende HER) II SOFIE SCHNOOR STØVLER II MARNI TRUNK TASKE II 

Det har været lidt småt med outfitbilleder den seneste tid, men min lyst til at skyde billeder daler typisk i takt med, at temperaturen gør det. Jeg har mit helbred for kært til at stå der og spille fandango uden overtøj i frostgrader. I lørdags var der til gengæld ophold i både frostgrader og februarregn og det udnyttede jeg til at lokke Mads til at skyde et par billeder på vores vej ned efter varm kakao på Les Trois Cochons. Til de interesserede er det i øvrigt en af de bedste cafe-kakaoer jeg har fået, men den slår altså stadig ikke all-time favoritten fra Frederiksberg Chokolade.

Jeg var klædt i lag på lag på lag. Med jeans, kjole og blazer. På den måde er det ingen sag at holde varmen, og jeg synes faktisk også der er noget virkelig fint over mikset af de forskellige silhuetter. Noget jeg ellers har holdt mig lidt fra, for lets face it, lag på lag tendensen kommer nemt til at tynge lidt, når man ikke er over 165cm høj. Men i disse tider, hvor alt i modebilledet mere eller mindre er tilladt, ja der leger jeg altså med på tendensen, og glæder mig over hvor overraskende tilpas jeg føler mig i den.

 

 

 • Reply
  Michaela
  12. februar 2019 at 13:46

  Jeg har også købt de grønne vinterstøvler, og de er super lækre:-) For ja, det er koldt at gå rundt med barnevogn i al slags vejr. Dejlig dag til dig….

  • Reply
   merimeri
   13. februar 2019 at 9:31

   Ja ikke? Jeg er også bogstaveligt flyttet ind i mine, og nyder i den grad at have lune tæer, når jeg er ude at trille! Hav en herlig onsdag Michaela 🙂

 • Reply
  Natascha
  12. februar 2019 at 18:59

  Er vild med dine outfits! Og ÅH hvor er tasken altså bare fin!! Den stod egentlig lidt længere nede på ønskelisten da jeg ikke heeelt manglede en ny taske, men den er nu smuk

  • Reply
   merimeri
   13. februar 2019 at 9:30

   Dejlig kommentar Natascha, tak! Og Marni fortjener i den grad at stå højt placeret på ønskelisten – om ikke andet så på drømmelisten 😉

Kommenter