Ting jeg kan li'

ISDRONNING PÅ TUR

13. februar 2019

II CUSTOMMADE KJOLE II &OTHER STORIES ULD SKJORTE II MARNI TRUNK TASKE II FILA V94M SNEAKERS II

Jeg ved ikke om det er de lysere dage, de mildere temperaturer, eller kigget til spirende forårsblomster. Måske i virkeligheden en kombination af alle tre. Men jeg har lyst til at iføre mig lyst tøj fra top til tå. Som en isdronning der lyser op i det vintermørke, de trods alt stadig er over os størstedelen af døgnets timer. 

Forleden faldt jeg over den smukkeste kjole i sart beige fra Custommade, og jeg gik straks igang med at drømme. Om at parre den med seje beige sneakers fra Fila, og den oversized uldskjorte fra &Other Stories, som jeg netop har klikket hjem. Et sæt der både ville vække begejstring i gråvejret, og som også vil holde langt ind i foråret. Pænt er det altså! 

Kjolen, den er jo ikke den mindste smule ammevenlig, så for nu bliver det nok ved drømmen. De lyse sneakers skal jeg til gengæld have kigget nærmere på snarest muligt, for som en lille sidebemærkning ville det også klæde min samling af grå sneakers med et par i anden farve. 

 

 • Reply
  Michaela
  14. februar 2019 at 13:27

  Hej Line😊 Hvad str. har du bestilt den i? Er i tvivl om jeg skal bruge en 32 eller 34. Er normalt en 34.

  • Reply
   merimeri
   17. februar 2019 at 13:24

   Hej Michaela, jeg er gået en størrelse ned og den er stadig rigeligt stor til mig, så jeg ville vælge en 32 i dit tilfælde 😊

Kommenter