Ting jeg kan li'

RARE ØNSKER TIL UNDER JULETRÆET

24. november 2020

II 1 ANGULUS CHELSEA STØVLER II 2 FODBEHANDLING II 3 ARKET T-SHIRT II 4 SMUUK SKIN HYDRO BALANCE  II 5 AIAYDA TERMOFLASKE II 6 ARKET CASHMERE STRØMPER II 7 BIODERMA SENSIBIO RENSEVAND II 8 RUDOLPH CARE MOMMY+ME BALM II 9 SMUUK SKIN HAIR BOOSTER II 10 PETER SHIRE KOP II 11 IBLAMELULU STRIK II 12 UGG STØVLER II

Med nu officielt kun en uge til 1. december, tænker jeg godt vi kan begynde at jule lidt herinde, kan vi ikke? I dag vil jeg nemlig dele min samling af rare juleønsker, som måske også kan inspirere nogle af jer til enten egne gaveønsker eller gaveideer til en I har kær.

Min familie er sådan en, der allerede i midten af november begynder at rykke for gaveønsker (så ved man da, hvor jeg har mit planlægningsbehov fra) og derfor er jeg tvunget ud i god tid med listen. Og i år voldte den mig altså problemer. Jeg er åbenbart nået til det sted i mit voksenliv, hvor jeg med beklagelse bedyrer, at “jeg mangler jo ikke noget”, selvom jeg havde forsvoret nogensinde at blive sådan en, der ikke kunne finde på noget at ønske sig. Det bliver åbenbart sværere med årene, og ikke mindst i takt med at ens behov for at forny sig selv mindskes.
Men så gik jeg i tænkeboks, og som I jo kan se af indlægget her, er det alligevel lykkedes mig at støve en god samling ønsker op. En samling af stort og småt, fra genopfyldning af yndlings kosttilskud, en kærlig håndsrækning til mine fusser, bløde og rare sager til kroppen og en pæn, ny keramik og en praktisk termokop jeg tænker vil gøre mig godt, når jeg i det nye år atter vil være at finde ude at trille bag barnevognen.
 • Reply
  Stine
  25. november 2020 at 11:16

  Jeg har den der termoflaske, og den har simpelthen været guld værd i min barsel! 🙂

  • Reply
   merimeri
   26. november 2020 at 12:20

   Ej det er godt at høre. Fedt når både praktik og æstetik går op i en højere enhed!

 • Reply
  Christine
  26. november 2020 at 8:53

  Gode ønsker! Jeg har selv strikken (dog med rullekrave) og den er god! Jeg må dog slå et slag for New Zealand Boots i stedet for UGGs, den tynde lette sål på UGGs bliver så hurtigt slidt, men på NZB er det en rigtig gummisål! Så tåler den også bedre det danske vintervejrs pjask. ☺️

  • Reply
   merimeri
   26. november 2020 at 12:21

   Uh, det er et godt tip. Jeg havde håbet at med UGG i den prisklasse også var i en ordentlig kvalitet, når det kom til sålen, men jeg vil da straks tjekke NZB ud. Tak kære Christine!

Kommenter