Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

29. november 2020

Glædelig advent, glædelig jul ♥ Må man ikke godt sige det nu? Jeg har i al fald glædet mig til det. Til for alvor at gå ombord i julen, al dens glitter og al dens væsen. Også selvom det hele bliver lidt anderledes i år, end vi er vant til. Især fraværet af julefester, som mange af os nok må kigge langt efter. Dem kommer jeg altså til at savne lidt. Julefrokosterne, anledningen til at stadse sig lidt op, den lette stemning, som sådan en festlig frokost giver. Til næste år, forhåbentlig!

Dét afsavn skal dog ikke få lov at sætte skår i min juleglæde, som i dag er intakt, ovenpå en formidag der er blevet brugt på årets julebag hos min mormor og morfar. Der er produceret julesmåkager til den helt store guldmedalje, mens julemusikken og familiehyggen satte takten for dagen. Sådan en god tradition, og en særdeles perfekt måde at slutte en i forvejen rar weekend på.

Sådan håber jeg også jeres weekend har været, rar og godmodig, og som den sidste krølle på ugen, I havde ønsket jer.

II Jeg øver mig virkelig i at finde mig til rette i de former, min krop indtager her under anden graviditet, og ikke mindst at få taget billeder af maven, selvom det kropslige selvværd desværre er lidt under pres denne gang. Men billedet her føler jeg mig glad ved, ikke mindst fordi det er foreviget sammen med min nyindkøbte cashmere bluse, som til trods for, at den rummer maven, ikke får mig til at føle mig alt for gravid-agtig II

II Rareste mandagssetup længe. En timers gravidyoga hos Moderliv, der gjorde godt for både sind og krop. Reklame da jeg var inviteret til klassen af Moderliv II

II En tidlig julegave fra Sissel Edelbo, der har sendt mig en af deres smukke Isabel kjoler (derfor reklame). Perfekt til maven og til behovet for stadig at føle mig pæn og tilpas, selvom antallet af tøj i min garderobe, jeg nu kan passe, er svundet gevaldigt ind II

II Hyggelige juleforberedelser som optakt til årets adventskrans kreation II

II Lille elskling i hopla til julebag hos sine oldeforældre. I juleforklæde som jeg i tidernes morgen har syet til håndarbejde. Full circle ♥ II

II Og så begyndte det endelig at føles ægte som jul herhjemme. Sjældent har jeg glædet mig som i år, hvor julen føles mere tiltrængt end nogensinde II

 

    Kommenter