Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

26. november 2018

Godmorgen ♥

Så nåede vi igen mandag morgen, sidste novembermandag, inden det er juuuuul. Er julestemningen så småt ved at indfinde sig hos jeg? Den glimrer stadig lidt ved sit fravær her. Der har ligesom været så meget andet, men nu skal det være. Jeg vil i julestemning. Således hjalp jeg den lidt på vej med et besøg i juletivoli igår, der står en skål med klementiner ved siden af mig (hvilket for mig er indbegrebet af en julespise), og jeg vil trille forbi Shop Dora senere i dag og lure lidt på deres julepynt. 

Inden jagten på julestemingen går igang har jeg dog et mandagsprogram der her til formiddag byder på træning med GoLine og mit mom-bootcamp forløb. Nåede lige at øffe lidt over, at jeg ikke synes, jeg havde fået nok ud af det, og så fast forward frem til sidste mandag, hvor vi blev kørt så hårdt over, at jeg dårligt kunne gå i 3 hele dage bagefter. Ha. Nåede lige at blive nervøs for, om jeg nogensinde ville kunne gå ned i knæ igen uden at skære grimasser, men jeg er heldigvis ovenpå, og klar til at gentage det hele igen i dag. Omend med et spinkelt håb om, at det ikke står så grelt til med mor-formen, at jeg rent faktisk kan gå igen i morgen.

Men aller først, et kig tilbage på den forgangne uge, som udover ømme ben heldigvis også bød på andre sager der scorer lidt højere på rarheds-skalaen.

II Nola der holder det lidt mere cool end sin mor, når en selfie-situation opstår. Mig derimod? Jeg var tydeligvis ved at implodere II

II Mit go-to kit når jeg er alene hjemme med en baby i tigerspring = rødvin og byens bedste træstamme fra Bodenhoff II

II Sidste uge var sådan en uge, hvor jeg slet ikke følte, at solen rigtig stod op nogle dage, og således så jeg mig nødsaget til at forkøbe mig i farverig blomsterlykke, som hjælp til at lyse lidt op derhjemme. Det er virkelig en rar selvforkælelse for mig; friske blomster derhjemme II

II Den fineste, fine kalender fra Atelier Aarhus, som jeg har været heldig at få tilsendt i gave. Har de seneste år sendt længselsfulde blikke efter kalenderen, men er altid kommet lige akkurat for sent til at nå at købe den, inden den har været udsolgt. Men i år, der har kalenderlykken tilsmilet mig, og jeg glæder mig til stillestunder med pen og papir mellem hænderne, hvor jeg kan lægge rare planer for året, der kommer. Kalenderen kan stadig nås at købes her II

II Fredagsmiddag á la Mads. Jeg er altså godt sat, når det kommer til mit hjemme hold ♥ II

II Weekend-øde julegader. Simpelthen noget af det fineste, og jeg får altid sådan et kærlighedssug i maven, når min by byder på den slags glimt II

II Det bliver ikke mere jul end det her. Julelys galore i Tivoli. Men det kommer jeg tilbage til, vi havde nemlig den dejligste eftermiddag derinde igår, så det vil jeg gerne lige knytte lidt flere ord på en anden dag II

 

 • Reply
  VenterPaaVinBlog
  26. november 2018 at 12:28

  Fuck altså – rødvin og træstamme, det kunne jeg godt klare 😀

  – A

  • Reply
   merimeri
   27. november 2018 at 12:13

   Gør det kære A. Er sikker på, du kan komme på en grund til, at du skulle tage at unde dig selv sådan et makkerpar! Klem

 • Reply
  Thea
  26. november 2018 at 19:32

  Søde Line, hvor har Mads fået den Burrata fra? Et sted på Vbro forhåbentligt!?
  Kh. Thea

  • Reply
   merimeri
   27. november 2018 at 12:13

   Ikke helt søde Thea, men tæt på – fra det italienske supermarked i Sydhavnen (lige efter Fisketorvet). Knus

Kommenter