Hverdagsliv

LAST YEAR / OUTFIT IN JUNE

20. juni 2014
Arh, WEEKEND. Tiltrængt og længe ventet. Det er altid lidt hårdt at komme tilbage fra ferie og direkte tilbage på arbejde. Men jeg kom igennem, og denne weekend skal nydes i fulde drag. Denne dag starter med et tilbageblik på hvordan jeg og mine outfit tog sig ud i juni sidste år. 
Det er altid sjovt at se hvor meget ens stil har ændret sig på et år, og hvor mange af favoritterne fra sidste år, som stadig er i brug et år efter. Jeg har jo en forholdsvis stor udskiftning i min garderobe, så jeg var lidt spændt på, om alt det jeg gik i sidste år, ville være solgt i år. Lidt overraskende er dét faktisk ikke tilfældet. Kun den grå bluse er nemlig blevet udskiftet, og resten af ovenstående items er altså stadig at finde i min garderobe. Så måske jeg er ved at have fundet MIN stil, efter i mange år at have været lidt forvirret omkring den. Man kan jo have lov at håbe 😉
Dette tilbageblik har også et andet formål. Det skal nemlig være startskuddet på endnu en wardrobe challenge. Sidste efterår prøvede jeg udfordringen af for første gang, men jeg kan mærke at det er tid igen. Har stadig alt for meget i min garderobe som jeg ikke får brugt, men som jeg samtidig ikke ønsker at sælge. Derfor skal jeg hver dag i næste uge iføre mig nogle af de items som ikke har været i brug de sidste 3 måneder, for på den måde at genopdage min garderobe – uden at skulle længes efter nye køb hele tiden.
Sidste år var I mange der fulgte med i udfordringen, og det håber jeg I vil igen i år. Måske nogle af jer endda har lyst til at deltage i udfordringen sammen med mig?
 • Reply
  Ganske Enkelt
  20. juni 2014 at 12:28

  Så fine outfits – specielt nr. 3.En garderobeudfordring lyder også som en god plan for mig – er kørt en smule fast og kunne godt bruge at få brugt lidt flere forskellige items end jeg gør lige pt. Også for at få elimineret nogle af måske'erne 🙂

 • Reply
  Line
  20. juni 2014 at 17:20

  Jeg har det på fuldstændig samme måde som dig. Så hop endelig med på udfordringen, det kunne være fedt at høre nogle andre hvordan de klarer det 🙂

 • Reply
  Sara Bøge Josefsen
  20. juni 2014 at 19:07

  Hvor er det fedt at se hvor forskellige de fem outfits er!Er især vild med rock-chick-looket nr. fire og samtidig det meget feminine på nr. 3.God udfordring du giver dig selv. Drømmer om at bruge en meget større del af min garderobe, så måske dette skulle være startskuddet til at gøre et ihærdigt forsøg 🙂

 • Reply
  Lullumut
  22. juni 2014 at 21:55

  Har du ikke tabt dig helt vildt i forhold til billede nr.2?!Jeg vil gerne være med. Har allerede et par bukser på i dag, som ikke har været i brug i flere år, synd egentlig 🙂 Er dog ikke sikker på, jeg får foreviget alle outfit, meen 🙂

Kommenter