Hverdagsliv

TING DU IKKE VIDSTE OM MIG # 2

8. april 2013

I tog så fint imod mit sidste random facts indlæg, så her følger endnu en samling af lidt det-vidste-du-nok-ikke-om-mig info 😉

1. Jeg er hundeangst for at flyve

2. Til gengæld prøver jeg ikke at lade det begrænse mig for meget, og har både været i USA 2 gange, samt rundt i det meste af Europa en gang eller to. Gad til gengæld virkelig godt til Asien og Australien, men det er bare såååå lang en flyvetur.

3. Jeg er et dedikeret liste-menneske, og har det bedst hvis jeg kan skrive lister forud for alting (freaky I know, og jeg prøver virkelig også at holde op, haha)

4. Jeg er typen der synes det er lidt sjovt og udfordrende måned efter måned ikke at have særlig mange penge at gøre godt med og skulle finde på måder at finde mine sidste penge til at række. Måske derfor jeg altid banker min løn af i løbet af de første par uger af måneden?

5. Jeg læser Interkulturel markedskommunikaton og engelsk på CBS og bliver (forhåbentlig) bachelor til sommer.

6. Jeg elsker pasta, ris og kartofler (ok, alle kulhydrater) og forbander stenalder-kuren langt væk. Hvad er der nu galt med hvid pasta med flødesauce? 😉

7. Jeg har altid arbejdet meget ved siden af skolen, og min fritidsjob-karriere tæller barnepige, ungarbejder i grillkiosk, serviceassistent på Statoil, stuepige, assistent i tøjbutik og de seneste snart 5 år har jeg arbejdet i Nykredit.

Find mit første ‘ting du ikke vidste om mig’ indlæg her

 • Reply
  Katrine Guldbæk
  8. april 2013 at 15:00

  Det er så sjovt at læse random facts og der er faktisk skræmmende mange af dem, der passer på mig :p. Nemlig nr. 3,4,6 og 7 (lidt skæmmende) 😉

 • Reply
  Line S.
  8. april 2013 at 17:39

  Hehe det er altså lidt sjovt når man kan se så mange sider af sig selv i et andet menneske 😉

 • Reply
  barnepige
  9. april 2013 at 13:59

  Sjove random facts 🙂 Jeg er selv også liste-menneske, det er virkelig svært at holde op! Til gengæld synes jeg bestemt ikke, det er sjovt ikke at have ret mange penge at gøre godt med.. desværre er det for det meste tilfældet 🙁 Forhåbentlig bliver det bedre, når jeg engang også er uddannet med min interkulturelle markedskommunikation og tysk 🙂 Dejlig blog du har!

Kommenter