Hverdagsliv

Vokseværk

6. april 2013

Der var jo Designers Remix lagersalg igår, og eftersom jeg er ret begejstret for mærket, så var det ikke rigtig til diskussion at jeg skulle ud forbi. Var der fra start, men udvalget var egentlig lidt skuffende. Kollektionsresterne virkelig æld gamle og de lækre sorte basis styles som jeg ellers elsker Designers Remix for, var der lidt langt imellem. Men så hang jakken her pludselig foran mig, og ideen om den der store fantastiske jakkesamling var pludselig et skridt nærmere. Så den kom altså med hjem (ok, det havde I nok gættet, ud fra billederne). 
Men jeg kan ikke helt finde ud af om jeg drukner lidt i den? Synes længde og pasform er ret cool, men er ikke helt sikker på min højde kan bære den. Hvad synes I?
 • Reply
  anodetofashion
  6. april 2013 at 9:25

  Den er virkelig fin til dig! Og kraven gør den feminin, uden det bliver alt for meget. Jeg synes, den er lækker til dig og passer godt til dine tynde stænger!, 😉

 • Reply
  Mie Dina
  6. april 2013 at 19:35

  Ej, du skal slet ikke bekymre dig om længden, synes slet ikke den får dig til at se lavere ud – den er super smuk! Tillykke med kuppet! Men ærgerligt der ikke var så meget andet at komme efter til deres lagersalg :/

 • Reply
  Ida / Fashionlab
  6. april 2013 at 20:56

  Du kan dugtens bære den Line!! Du har jo de fineste tynde ben, så jeg synes den er super fin til dig 🙂 jeg er slemt misundelig!

 • Reply
  Karina
  7. april 2013 at 0:13

  Du ser bare så fin ud 🙂

 • Reply
  Line S.
  8. april 2013 at 17:39

  Som altid tak for dine søde kommentarer Karina <3

 • Reply
  Line S.
  8. april 2013 at 17:40

  Årh det var dejligt at høre Mie Dina – tusind tak. Hehe det var nu nok ellers meget godt for min pengepungs skyld 😉

 • Reply
  Line S.
  8. april 2013 at 17:41

  Årh hvor er du sød! Har ellers ofte krise over mine små, korte stolpe-ben 😉

 • Reply
  Line S.
  8. april 2013 at 17:42

  TAK smukke dame <3

 • Reply
  Pixels og Poesi
  10. april 2013 at 8:40

  Altså nu er jeg jo ikke den store fan af den slags snit, og man kunne da uden tvivl finde noget der fremhævede din fine figur bedre, men jeg synes absolut godt du kan bære den. Rigtig fint endda 🙂

Kommenter