Hverdagsliv

HOW HAPPY I WERE TO BE WEARING JEANS

13. august 2014

H&M; coat / Minimarket dress / H&M; jeans / Bianco heels

Ok, med fare for at lyde utaknemmelig over den fantastiske sommer vi har haft, så har jeg altså savnet mine yndlings jeans, og det var derfor med stor glæde at temperaturen igår var til, at jeg igen kunne iføre mig dem. De lidt køligere temperaturer og efterårsgarderoben giver bare så mange flere stylingmuligheder, og dén del kan jeg altså godt savne lidt ved sommeren.
Mit outfit er fra igår, hvor jeg også udnyttede det kølige vejr til at give min nye H&M; trenchcoat sin debut. Den er helt perfekt, og jeg glæder mig til at bruge den til jeg skammer mig. Jeg havde både købt den hjem i en str. 36 og 38, da jeg var i tvivl om størrelsen, men er endt med en str. 36, så hvis nogle drømmer om at købe en i en str. 38, så sig til. 150 kr og den er din 🙂

XX

Ok, to be honest, I have missed being able to wear jeans. The summer has been AMAZING, and I know I will be longing back when we reach november, but yesterday when it was cold enough to be wearing jeans, I was thrilled. The autumn wardrobe is just a little bit more fashionable. Furthermore my new coat from H&M; had its debut, and that will definitely be a new favorite!

SHOP THE LOOK

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.
 • Reply
  Mette / StyleStories
  13. august 2014 at 10:00

  Jeg vil gerne købe din 38 🙂 Skriv evt. på 30160314

 • Reply
  Guapizimo
  13. august 2014 at 10:07

  Jeg har det på samme måde med efterårsgarderoben, det kan godt være jeg eeeelsker sommer men jeg kan bedre lide at gå i mit efterårstøj. Nu hvor jeg bor i Spanien har det bare lidt længere udsigter ;)Den er i øvrigt virkelig fin din blå kjole!

 • Reply
  Line
  13. august 2014 at 11:07

  Hej Mette, jakken er desværre allerede solgt. Men hold øje på webshoppen, der kommer af og til nye størrelser til salg.

 • Reply
  Line
  13. august 2014 at 11:08

  Haha glad for at høre jeg ikke er den eneste 😉 Og mht Spanien, så tror jeg du vinder i det lange løb – jeg ville fx elske at skulle undvære de lange, kolde vintermåneder herhjemme 😉

 • Reply
  Oh My Gown
  13. august 2014 at 14:45

  Hæ, jeg glæder mig også til efterår, men IKKE til strømpebukser, suk, hader bare strømpebukser. Men lag på lag? JA TAK 😀

 • Reply
  N.K.L
  13. august 2014 at 17:39

  du ser så godt ud, er tosset med dine støvler 🙂 //N.K.Lwww.nkl-fashion.dk

 • Reply
  Anonym
  14. august 2014 at 0:43

  Virkelig fint outfit! Har jeans'ne mon et style navn? De ser perfekte ud :)Er det iøvrigt kun på min skærm at dine billeder er begyndt at se mærkelige ud?! De er sådan helt strækt ud, så du ser alt for høj/tynd ud hvis det giver mening?

 • Reply
  Line
  15. august 2014 at 8:04

  Det er en ældgammel H&M-model;, så der er desværre ikke stylenavn i. Modellen ser heller ikke ud til at være i produktion længere, men vasken er meget lig denne: http://www.hm.com/dk/product/42373?article=42373-BJeg har ikke selv oplevet det med at mine billeder ser mærkelige ud, og jeg har både testet på Iphone, Ipad, PC og mac, samt i forskellige browsere. Hvilken enhed læser du med fra, og i hvilken browser?

 • Reply
  Line
  15. august 2014 at 8:04

  De bliver også skambrugt lige for tiden 😉

 • Reply
  Line
  15. august 2014 at 8:05

  Amen to that! Desværre går der bare så kort tid nu, før strømpebukser er uundgåelige 🙁

Kommenter