Hverdagsliv

BRAND ADDICTION: RUDOLPH CARE

12. august 2014
Troværdigheden omkring skønhedsprodukter kan af og til være lidt blakket, og vi kender nok alle til at mange (måske endda de fleste?) produkter, lover mere end de kan holde. Men så en sjælden gang imellem så dukker der produkter op hvor ord nærmest ikke er dækkende. Sådan har jeg det med Rudolph Cares produkter. Dem alle sammen!
Den overeksponering og hype som produkterne har nydt godt af de fleste steder, er altså absolut berettiget, og jeg begejstres over hvert enkelt af produkterne. Elsker den lette og rene konsistens, med den underspillede duft, som giver dem et lille flig af luksus. 
Senest har jeg føjet en Cleansing Foam til samlingen, og den er simpelthen så god. 
Nu ved jeg godt at hudpleje er meget individuel, og hvad der virker for mig, virker ikke nødvendigvis for jer, men alle jeg kender der bruger Rudolph Care er begejstrede, lige fra mine veninder, til min svigermor, så der må altså være noget omkring snakken!
Bruger I Rudolph Care og er I lige så begejstrede som jeg er det?

Indlægget er ikke sponsoreret – jeg er bare en stor fan af produkterne!

XX

I have never tried as good beauty products as those from the danish brand Rudolph Care. Love all of them! If you haven’t already tried them, you definitely should. 

 • Reply
  Liselotte
  12. august 2014 at 11:21

  Dejligt med indlæg som ikke altid er sponsoreret <3/ Liselotte

 • Reply
  Line
  12. august 2014 at 11:26

  Jeg er helt enig Liselotte. Der er intet som budskaber som kommer fra hjertet, frem for fra et sponsorat.Sponsorerede indlæg fylder efterhånden en del rundt omkring, men jeg håber at det skinner igennem at jeg kun skriver om produkter jeg også selv kan stå inde for – sponsoreret eller ej.

 • Reply
  Ganske Enkelt
  12. august 2014 at 16:01

  Amen, sister 😉 Jeg er også kæmpefan! Milde, lækre og masser af fugt. Der er måske ikke så meget anti-age virkning i dem, da det er begrænset hvad huden egentligt kan optage af antioxidanter fra Acie-olien, men man må sige, at den efterlader huden blød og smidig 🙂 Jeg er totalt af ansigtsolien og skrubbe-fugt-masken – næste skridt må være deres serum.

Kommenter