Hverdagsliv

FREDAGSPOST

9. februar 2018

958d87e8-0b0a-4ba7-b1fb-644007ab8085

Glædelig fredag og snarlig weekend, venner. Er nedtællingen så småt gået igang derude bag skærmene? Det føles helt euforisk at gå på weekend med blå himmel og høj sol, og for mit eget vedkommende kan jeg i den grad mærke, hvordan det gør noget godt for energiniveauet. Hvilket også var tiltrængt ovenpå en drænende lang og grå januar.

Jeg skyder weekenden igang med en stille og rolig fredag. Jeg var ikke helt på toppen i morges, så jeg snuppede en hjemmearbejdsdag, og satser på, at det er nok til, at jeg ikke skal ligge i sengen resten af weekenden. Det har jeg nemlig ikke tid til, skal jeg sige jer. I morgen har jeg en morgenmadsdate med Mads på Restaurant 108’s Corner Cafe, og det betyder, at jeg i hvert fald når ét punkterne på min februar ønskeliste. Derefter har vi aftalt at slentre ind til byen og kigge lidt butikker. De 650kr jeg indtil videre har solgt for giver dog ikke plads til de helt store udskejelser, men man kan jo altid drømme lidt. Om eftermiddagen kommer Mads’ forældre på kaffevisit og om aftenen skal jeg ud med nogle kolleger til middag og drinks på en af mine italienerfavoritter Cantina. Søndag har jeg lokket Mads med i IKEA, hvor vi skal ud og have købt indretningen til det skabsprojekt, som for alvor går igang i næste uge. Glæder mig til at fortælle jer mere, og jeg pønser på et indlæg omkring det på søndag, for lader til, at I er en del der er ret nysgerrige på at følge med.

Hvis I endnu ikke har fyldt weekenden om med rare planer, og så har jeg et par ideer til, hvad man bl.a. kan berige den med.

♥ Smutte i biografen og se den anmelderroste film Call me by your name. Det er jo i øvrigt også en undskylding for at tage forbi din yndlings slikbutik og blande en ordentlig pose, som du kan tage med ind i mørket.

♥ Pakke dig godt ind i varm tøj, gør et pitstop hos din lokale kaffepusher for en kaffe to-go og sæt så kurs med Ballonskoven – en interaktiv lysinstallation som lige nu holder til på Islands Brygge. Ser simpelthen så magisk ud. 

♥ Rydde ud i garderoben, så den er forårsklar, og overvej, om ikke du lige skal nå at være med på min garderobeudfordring 

♥ Forkæl dig selv med en tur ud forbi Juno the Bakery. Uanset om du bor lige rundt om hjørnet fra Århusgade, eller som os i den anden ende af byen, så er deres kardemommebullar hele turen værd. Og så har de efter sigende også fået nogle ret lækre Semlor (svenske fastelavnsboller), som du jo passende kan få smagt også

♥ Smut forbi kiosken og køb dit yndlingsmagasin, som formentlig lige er landet i denne uge. Find et solspot derhjemme og giv dig selv tid til sløvt at bladre siderne igennem.

Rigtig glædelig weekend ♥

 

    Kommenter