Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

11. marts 2019

Godmorgen venner, glædelig mandag. Håber solen skinner lige så fint over jer, som den gør her på Vesterbro. Det trængte vi godt nok også til hva’? Sidste uge føltes lidt som en lang gråvejrsdag, og jeg nåede næsten helt at miste troen på foråret. Lad os håbe vi snart er på rette kurs igen.

Ved ikke om det var det kedelige vejrs skyld, men på hjemmefronten var den forgangne uge også en stille en af slagsen uden det store på programmet. Egentlig kan jeg godt lide de uger, hvor der er rigeligt plads til navlepilleri herhjemme og hygge og nus i min lille trekløver. Det er ofte der, jeg er aller mest inspireret og i balance med mig selv. Hvor jeg har tid at få trænet, spist og været tilstede, som jeg gerne vil være det. Men som med så meget andet, har jeg også brug for modpolen til de stille dage, og derfor glæder jeg mig i dag over at have taget hul på en uge, hvor der kommer til at være noget mere fart på. Med venindeaftaler i flerfold, en virkelig tiltrængt kærestedag, opfølgning på nogle projekter herhjemme og ellers det sædvanlige leben med babysvøm, salmesang, mødregruppe og hverdagspraktik. 

Mandag, du føles kærkommen, og jeg glæder mig til at kaste mig ud i den uge, du bringer med dig. Først vil jeg dog lige dvæle lidt mere ved sidst uges rarheder.

II Den bedste start på en hverdagsmorgen (weekenden kræver wienersnask, og sådan er det); en greenie bowle der er god for både krop og øjne. I er altid så mange, der skriver og spørger til opskrift, når jeg poster på instagram, så mon ikke jeg skal dedikere et indlæg til det, så den er nem at finde frem igen II

II Vores nye linoleumsbordplade der endelig blev færdigmonteret i fredags efter en uge uden funktionel bordplade. Processen omkring at få den lagt har været helt håbløs, men til gengæld er resultatet det hele værd, og det er heldigvis hvad der tæller. Så nu skal vi bare have fundet en stenplade til omkring kogepladen på modsatte side og så er vores køkken makeover i mål II

II De her to humørbomber på slap line i går aftes, hvor vi hyggede med Badehotellet og burgere i sofaen II

II Sidste weekend var jeg så heldig at få tilsendt en ladning chokolade fra Simply Chocolate, som også før chokoladeforsendelsen var en storfavorit herhjemme. Deres barer er altid et hit, og i sidste uge hjalp de til at holde humøret oppe når dagen igen, igen bød på tunge grå regnskyer og kold blæst. Det er altså smart at chokolade kan det! II

II Jeg blev helt lækkersulten af at arbejde på min store guide til den bedste morgenmad i København i sidste uge, og Mads og jeg aftalte derfor at tage ud og spise morgenmad i lørdags. Endnu engang stod vi dog op til silende regn, og vi ville ikke byde Nola at sove lur ude i det uvejr, så vi ændrede planer og dækkede i stedet op til en overskudsmorgen derhjemme. Og sådan en morgen kan nu også noget ♥ II

II Lampelykke til den nette sum af 80kr.  II

 

    Kommenter