On my mind

ON MY MIND #8

10. marts 2019

 • Plakater. Dem tænker jeg en hel del på for tiden. Vi har en halvfærdig billedvæg i stuen, som der skal ske noget ved, og så har vi besluttet os for en gulv-til-loft billedvæg i vores alrum, som også kommer til at kræve en del ny plakatkunst. Jeg er ret vild med den her i sarte pasteller fra Wall of art og den sortklædte dame fra Paper Collective.
 • Det her nummer af Sir Roy. Soundtracket til de løbeture, jeg endelig er kommet ind i en god rytme med. Der er stadig et stykke vej tilbage til løbeformen fra før, jeg blev gravid, men ej hvor jeg elsker at være kommet igang! Jeg nærmer mig min første fem kilometer uden pause, og intervallerne er der også kommet hul på. Sangen gør det umuligt at stå stille. Selv tak.
 • Efter at have set en sød mødregruppe-veninde se drønlækker ud i et par hvide jeans, kan jeg ikke få dem ud af hovedet. De er fra Arket, deres REGULAR model, som en af jer søde læsere også anbefalede mig at kigge nærmere på i jagten på de perfekte jeans. Så nu venter jeg bare på en baby-fri stund, så jeg kan suse ind forbi Arket og prøve dem.
 • Skal, skal ikke. Jeg er millimeter fra at klikke denne her smukke printede kjole fra Ganni hjem, som til og med i dag kan fås med 20% rabat hos Me & The Met. Denne weekend giver de nemlig rabat på alle deres kjoler med rabatkoden ‘dresses20‘. On the down side, så er det sikkert sådan en kjole, det halve af København går i, hvis det går med Gannis print, som det plejer. On the plus side så er printet simpelthen så fint at det måske ikke gør mig så meget.
 • At vores sommerferie-planer langt om længe er på plads. Vi starter med en lang weekend i Aarhus, hvor vi har fundet den fineste airbnb. Glæder mig sådan til en weekend i smilets by, som vi aldrig har fået besøgt ordentligt. Kun med tømmermænd i forbindelse med Northside forrige år. Fra Aarhus tager vi videre til et sommerhus på Fanø, som vi begge glæder os til at besøge for første gang. Kommer til at få brug for en masse tips til hvad vi skal se og lave begge steder, men det kommer jeg tilbage til en anden gang.
 • Jeg drømmer med et om en sofa i en varm brændt gul farve efter at have set hvor smukt sådan en sag tager sig ud hos både fine Trine og altid inspirerende Louise. Åh hvor pænt! Så der er igen kommet damp under vores drøm om at skifte sofaen ud, og måske timingen er mere rigtig nu, hvor den ikke længere skal udsættes for baby gylp og mælkerester.
 • Reply
  Michaela
  10. marts 2019 at 20:39

  Den kjole er virkelig fin😊 Og sofaen ligeså……Gylp og mælk, er min erfaring, bliver dog hurtigt erstattet af rester af brød med smør, ostestang mv😆🙈

  • Reply
   merimeri
   11. marts 2019 at 13:26

   Haha ja det er nok skruen uden ende med madrester i sofaen. Har bare indgået en pagt med mig selv om, at jeg ikke altid vil lade praktikken vinde over hjertets længsel. Og så må jeg tage de sofapletter med, det eventuelt kommer til at koste 😉

Kommenter