On my mind

ON MY MIND #11

14. november 2019

 • HVORDAN er det gået til, at vi allerede er halvvejs i november og således bare er to (TO?!) uger fra årets sidste måned? Jeg havde drømt om at være i juleoverskud i år med tjek på julepynt, gaveønsker, adventskrans i god tid … well, det skete ikke.
 • Apropos. Hvad skal man ønske sig på vegne af en knapt halvandet årig, der jo ikke rigtig mangler noget? Jeg er på bar bund.
 • Og hvad med den der adventskrans. Er det mon for ambitiøst, hvis jeg drømmer om, at den skal se sådan her ud.
 • Kan man tillade sig at give andre restriktioner for, hvordan de skal give en gaver? Altså noget á la max én gave og aller helst brugt eller en oplevelse? Den tanke fylder meget hos mig for tiden, og jeg er i syv sind. Min omgangskreds er splittet, nogle mener sagtens kan give nogle venligtsindede gaveanvisninger og andre mener, man skal lade det være op til gavegiveren.
 • Brudekjole. Den tænker jeg også meget på i disse dage. Men jeg har godt nok svært ved at finde ud af, hvor jeg skal starte jagten? Maria Fekih på Frederiksberg er drømmescenariet, men jeg må også indrømme, at jeg har virkelig svært ved at forsvare over for mig selv og vores fælles bryllupsbudget at bruge 20.000kr og opefter på en kjole til én gangs brug. Celina Christensen i Roskilde, der desværre nu er lukket, havde så mange fine designs og også nogle til mere overkommelige priser, så ærgrer mig over, at det ikke var i år jeg skulle giftes. Måske I kender til andre brudekjole butikker her på Sjælland, som er et kig værd?
 • Jeg skal ud i aften. For første gang i hvad der føles som en evighed, har jeg udsigt til en aften, der ikke inkluderer arbejde, men istedet byder på vin og hip bespisning. Glæder mig stort. Min veninde og jeg har bord på Babylon, og jeg håber virkelig, at det er hypen værd.
 • Har jeg en æbleskive-aftale med to veninder inde i byen i næste uge. Men vi aner ikke, hvor man får gode æbleskiver i indre by. Anyone?
 • Min far fylder 60 år i dag og skal fejres med fest på lørdag. Og den eneste kjole, jeg tænkte var egnet til arrangementet, solgte jeg igår. Så det … kjolen har hængt urørt i mit skab siden februar, så tænkte den var værd at sende videre på sin færd. Nu står jeg til gengæld i en kjolekrise forud for weekenden.
 • Har jeg netop fået sidste seje og dygtige kvinde ombord til min december føljeton om året der gik, og jeg glæder mig så meget til at udgive den herinde.
 • Reply
  Astrid Emilie Løje
  14. november 2019 at 16:10

  Åh æbleskiver! Plejer at spise dem på Royal Café ved Amagertorv. Mest fordi der er lidt finurligt og de serveres på hyggeligt julestel👌🏼☺️ God tur!

  • Reply
   merimeri
   18. november 2019 at 12:38

   Glæder mig altså også stort til årets første æbleskiver! Vi kunne dog ikke nå frem til et rigtig godt sted, så vi går med varm chokolade i morgen istedet. Og jeg må have de første æbleskiver til gode til weekenden istedet!

 • Reply
  Michelle
  14. november 2019 at 16:57

  Karims design i Store Kongensgade har smukke kjoler 😊

  • Reply
   merimeri
   18. november 2019 at 12:37

   Godt input. Jeg får dem med på listen. Tusind tak Michelle!

 • Reply
  Katrine Hansen
  14. november 2019 at 18:26

  FN92 – nordens største samling af vintagebrudekjoler. En himmel!

  • Reply
   merimeri
   18. november 2019 at 12:36

   Tusind tak for tip Katrine – jeg skriver mig FN92 bag øret!

 • Reply
  Karin
  14. november 2019 at 23:21

  Åhhh, købte min kjole hos Celina Christensen og hun havde såå fine kjoler…..kan anbefale vintagegirl….som har lidt de samme mærker og er super sød, hun har både nye og brugte brudekjoler

  • Reply
   merimeri
   18. november 2019 at 12:36

   Så godt tip med Vintagegirl. Jeg har booket mig ind til en prøvning på fredag <3

 • Reply
  Christina
  17. november 2019 at 22:36

  Jeg kan anbefale Fuhrmanns i Køge, fine kjoler til en overkommelig pris. For ja, man vil gerne se super skøn ud på sin store dag, men man har altså ikke en gang kjolen på i 24timer🙈 De sparede penge er måske lidt sjovere at have på bryllupsrejsen eller andet. Det er dog nok et temperamentspørgsmål.
  M.h.t. gave til Nola, så kunne noget Bobles måske være et bud eller en løbecykel.

  • Reply
   merimeri
   18. november 2019 at 12:35

   Godt tip med Fuhrmanns. Dem får jeg også kigget nærmere på!
   Lige netop – det er også hovedet på sømmet i forhold til hvorfor jeg har svært ved at se mig selv bruge så mange penge på kjolen.
   Løbecykel fik hun faktisk i 1 års fødselsdagsgave, så den har vi klar til hendes ben er lidt længere. Bobles kunne være et godt bud! Tusind tak for din kommentar!

Kommenter