On my mind

ON MY MIND #9

11. maj 2019

  • Den her babyblå silkekjole fra BEIGE. Jeg endte aldrig med at slå til på den hypede silkekjole fra Stine Goya, og nu er jeg glad for, at jeg ikke gjorde det, og drømmer istedet om at slå til på BEIGE varianten, som der er lidt mindre strut og vigør over.
  • At jeg i forbindelse med et samarbejde er blevet inviteret på Heartland! Jeg gider det så godt, og detaljerne er heldigvis ved at falde på plads, så Nola, Mads og jeg kan starte vores sommerferie med en dag i de smukke omgivelser på Egeskov, inden vi tager videre til Aarhus.
  • Arkets tableware kollektion. Så mange pæne og skæve fund, som jeg utroligt nok endnu ikke er slået til på, selvom jeg har en svaghed for keramik og stentøj. Artiskok fadet er jo for sejt.
  • Efter en tur i svømmehallen den anden dag står det – desværre – klart, at sidste års dyrt indkøbte bikini af en eller anden uforklarlig årsag er blevet for stor, og således ikke kommer til at kunne være tro følgesvend på årets sommerferie. Og en bikini skal jeg altså have med mig i kufferten, eftersom jeg har store forventninger til den danske sommer. Jeg har lige nu kig på denne her printede sag fra H&M, som burde være god til at hanke op i post-amme-slaskede bryster, ahem.
  • Den her vildt pæne plakat fra Louise Bourgeois der kan købes hos det svenske Moderna Museet. Farvesammensætningen er så fin, og så elsker jeg ironien i billedtitlen “Blue is the color of your eyes”. Den er allerede klikket hjem, og jeg glæder mig til at finde det helt rigtige sted at hænge den op herhjemme.
  • Hvor fint Trine er kommet i mål med deres soveværelsesmakeover. Der har jeg hentet en del inspiration til indretningen af vores forestående soveværelsesprojekt, for jeg synes virkelig Trine er dygtig, når det kommer til at forene farver, mønstre, ro og hygge.
  • Bryllupslocations og bryllupsformat. Det tænker jeg rigtig meget over. Vi har lagt os fast på et septemberbryllup i 2020, men det er også det eneste konkrete, vi er nået frem til, og vi vil virkelig gerne snart have rykket på planlægningen, således at dato, kirke og location er sat senest et år inden brylluppet.
  • Om man skulle slå til på, hvad der virker som sommerens mest populære sneakers fra Veja. Modellen her er alle vegne lige for tiden, men jeg kan ikke helt beslutte mig for om jeg er til den kraftige sål, og jeg har derfor også kig på den klassiske model med mørkerødt logo.

    Kommenter