Hverdagsliv

FREDAGSHILSEN

10. maj 2019

Hej med jer ♥

Jeg føler, der har været noget stille herinde i denne uge, selvom sandheden er, at det egentlig kun er siden onsdag, jeg har været tavs. Nola er vanvittigt mor-syg for tiden, på den der måde hvor jeg ikke engang kan gå på toilettet, uden hun kravler hen og hiver mig i benene med en forventning om at komme op. Det er både lidt sødt og også lidt trættende, fordi jeg således kun har hendes lure til så meget som at overveje at lave noget, der ikke inkluderer at have en baby med på vejen. Oveni hatten har vi jo fået vores murstensvægge pudset op, men de skal også lige slibes, grundes og males en 3-4 gange før vi kan komme på plads, og det har jeg brugt Nolas formiddagslure på i denne uge, så der har ikke været meget tid til mig selv. Om aftenen er jeg så træt, at jeg dårligt kan hænge sammen, og det toppede i aftes, hvor jeg var alene hjemme med Nola, og faldt i søvn da jeg puttede hende … og vågnede 3 timer senere kun for at børste tænder og gå på hovedet tilbage i seng. Der ikke meget yolo over mor-tilværelsen lige for tiden. Således trænger jeg mere end vanligt til weekend. Heldigvis er den netop skudt igang for mit vedkommende. Mads er kommet tidligt hjem fra arbejde, og jeg har meddelt, at han har Nola vagten denne eftermiddag, så jeg istedet kan trække mig lidt væk med min computer og skrible denne fredagshilsen ned til jer, mens jeg gør et forsøg på at lade weekendroen indfinde sig.

Mads får besøg af en kammerat i aften til pizza og rødvin, og dén menu har jeg tænkt mig at snige mig med på, inden jeg  finder en mageligt læsespot at slå mig ned … hvis ikke jeg da igen falder i søvn under putte-tjansen, hah! I morgen vil jeg hen og træne. Udover en løbetur sidste weekend har jeg ikke været afsted i evigheder, og mit sind trænger. Bagefter hjem til morgenhygge med Mads og Nola, efterfulgt af en tur med malerrullen, inden vi sætter kursen mod mine forældre og fødselsdagsweekend i det sydsjællandske. Søndag eftermiddag skal vi besøge et vennepar og deres to søde drenge, og inden vi ser os om går endnu en weekend på hæld. 

Og jer, fine mennesker, hvad byder weekenden jer? Skal der indhentes søvn eller danses i pæne sko til den lyse morgen? 

Som sædvanlig har jeg samlet en håndfuld weekendtips til jer, som jeg kan anbefale at tage et kig på, hvis du endnu ikke ved, hvad weekenden skal bruges på.

 • Tage til markedsdag hos Rabens Saloner der i morgen lørdag fra 10-16 sælger ud af planter, krukker, tøj og interiør fra deres butik på Amerikavej 15A. 
 • Har du TV2 Play abonnement og holder lige så meget af familien Beha Erichsen som jeg gør, så skal du ikke snyde dig selv for at følge dem på deres nyeste eventyr til søs; Kurs mod Nord. Hyggeligt og storslået tv på en og samme tid. 
 • Du kan også smutte forbi Værndamsvej, hvor der er gadefest denne weekend. Der plejer altid at være så hyggelig stemning til markedsdagene dernede, og forestiller mig det samme gælder gadefesten. Det fulde program kan ses HER
 • Der er også gadefest på Rantzausgade i morgen lørdag, og programmet lover godt. Fra loppemarked og sæbekasseløb til lækre food trucks og fællesspisning ledt an af de efterhånden mange lækre spisesteder der har hjemme i den ellers lidt udskældte gade. 
 • Hvis du alligevel har lagt dig til rette på sofaen men ikke helt ved, hvad du skal zone ud til, så giv Netflix Original serien YOU en chance. Vi skulle lige tage tilløb til den, men er kæmpe begejstrede nu for det psykologiske krimidrama nu. 
 • Vi skal til valg, og valgløfterne er allerede begyndt at flyve tæt. For første gang i min stemmeberettigede tid, aner jeg ikke, hvor jeg skal sætte mit kryds, og jeg vil derfor bruge lidt af weekenden på DRs kandidattest og gense ugens første partilederrunde. Tip hermed videregivet hvis du endnu heller ikke ved, hvor krydset skal sættes. 
 • Reply
  Gry
  10. maj 2019 at 22:23

  Hvor er de fine æsker fra?

  • Reply
   merimeri
   11. maj 2019 at 21:57

   De er fra Bungalow 😊

Kommenter