Skønhed

FORÅRSFAVORITTER I BEAUTYSKUFFEN

8. maj 2019

Det er efterhånden sjældent, at nye skønhedsprodukter kommer til herhjemme, fordi jeg med tiden er blevet så bevidst om, hvilke produkter der fungerer til min hud, at jeg oftest vender tilbage til dem igen og igen. Engang imellem sker det dog stadig, at jeg kaster mig ud i et nyt produkt, og ovenikøbet bliver så glad for det, at det kommer med i rotationen af favoritter, der altid bliver fyldt op, når emballagen er tom. 

Dette skriv bliver derfor en anledning til at vise jer mine seneste favoritter i badeværelsesskuffen, som forhåbentlig kan tjene til inspiration hvis du er på udkig efter anbefalelsesværdige tilføjelser til hudplejerutinen.

AVENE COLD CREAM HÅNDCREME

Jeg døjer altid med frygtelig tørre hænder til trods for at min vantesæson gerne varer helt ind i maj. Tror det hænger sammen med en hyppig trang til at vaske hænder, som desværre ikke gør noget godt for de ru hænder. Jeg har dog fundet en håndcreme der virker bedre end de fleste. Avenés Cold Cream håndcreme, der er let og lækker at smøre ind, men alligevel effektiv nok til at holde de tørre hænder skak.

NILENS JORD REPAIR BALM

Lidt i samme boldgade er denne lille mirakelbalm, der er en af mine nyere favoritter. Nilens Jord Repair Balm, der hjælper til bløde og fugtede læber og neglebånd, og således er blevet fast inventar i håndtasken. Balmen er allergi-certificeret, hvilket er et plus i min bog, når nu den bruges så tæt på munden. 

KJÆR WEIS CREAM BLUSH

En af de ting, jeg savnede mest, da jeg var gravid, var en økologisk blush til at give lidt glød i de kinderne (den famøse graviditetsglød kan man altså ikke altid regne med). Glad blev jeg derfor da jeg endelig fandt frem til en i den perfekte peachy farve. Kjær Weis cream blush er i den lidt dyrere ende, men jeg synes den er alle pengene værd, fordi den både holder godt, samtidig med jeg kan duppe den på kinderne med god samvittighed. 

OLAPLEX SHAMPOO

Den veganske shampoo fra Olaplex, hypet for dens evne til at genskabe fugtbalancen i håret, var jeg heldig at få i fødselsdagsgave af mine svigerforældre, og det er en af de mest effektive shampooer jeg endnu har prøvet. Selv uden sulfat er den skummende og luftig at komme i håret, og så er den enormt drøj i brug. 

NAILBERRY NEGLELAK

Miljøvenlig og vegansk neglelak? Ja! Og den bedste af slagsen er altså fra Nailberry, som stadig holder godt, selvom de er uden en masse skadelig kemi. Jeg sværger til farverne Noirberry og Simplicity, der er smukke både hver for sig og sammen. 

RUDOLPH CARE GOLDEN KISS BODY OIL

Jeg snyder hvor jeg kan, når det kommer til at få min hud til at se solkysset ud. Nyeste favorithjælper på dén front er Rudolph Cares Golden Kiss Body Oil, der udover at være spækket med gode antioxidanter, efterlader min hud med en fin, underspillet glød. 

 • Reply
  Anne Louise
  8. maj 2019 at 14:00

  Skønt indlæg! Køber du selv Kjær Weis hos Storm – og hvor er det finde hårspænde fra?

  / Anne Louise

  • Reply
   merimeri
   8. maj 2019 at 17:01

   Dejligt du synes om det Anne Louise! Yes, jeg har købt blushen hos Storm. Har kun kunne finde mærket dér og så hos Illum af fysiske butikker. Hårklemmen er købt i Munthe 🙂

Kommenter