Skønhed

JANE IREDALE MINERALE POWDER

16. september 2014
 

// MINERAL POWDER Jane Iredale //

Den seneste måned har jeg testet jane iredales mineralpudder og tilhørende børste. Jeg er i forvejen stor fan af mineralpudder og bruger det dagligt – dog som inkarneret bareminerals fan, og var egentlig lidt skeptisk over at skulle skifte bareminerals ud med et alternativ. If it ain’t broken, why fix it, right? Nåh men forandring skulle jo samtidig være så sundt, så jeg lod mig overtale.

Og ved I hvad? Jeg er imponeret! Så imponeret, at jeg ikke er sikker på hvorvidt jane iredale nogensinde bliver skiftet ud igen. Farven, dækkeevnen og holdbarheden er i top, og pudderet blender rigtig fint ind i huden, uden det bliver for pudret at se på.

Børsten .. tjo .. den fungerer fint, og gør det den skal. Doserer og børster. Men i virkeligheden er jeg mest til de børster som jeg selv bare “dypper” i pudderet. Kan sagtens se at jane iredalen børsten er smartere og mere praktisk, men man skulle jo nødig give afkald på alle ens vaner på én gang, så i første omgang så er det altså kun mineralpudderen der er blevet fast inventar.

Pudderen findes i et væld af nuancer kan købes her og børsten her.

Produkterne er sponsoreret af billigvoks.dk, men indlægget er et udtryk for egen holdning.

XX

For the last four weeks I have been testing jane iredales mineral powder and refill brush. Even though I was quite reluctant in switching out my favorite minerale powder from bareminerals, I led myself convince, and actually ended up being really impressed with especially the powder. The color and durability is so good, and the powder naturally blends into your own skin.

The powder can be bought here and the brush here

 
 • Reply
  High on Fashion
  16. september 2014 at 19:07

  Har aldrig hørt om mærket, men det lyder meget interessant 🙂

 • Reply
  Line
  24. september 2014 at 16:32

  Det kan i hvert fald bestemt anbefales. Har også haft produkter derfra før, og hver gang har jeg været meget begejstret!

Kommenter