Skønhed

SKØNHEDSFAVORIT // REDKEN WATER RUSH

17. september 2015

redken-water-rush-reviewJeg har den seneste måned testet REDKENs clear moisture water rush hårkur, som jeg har fået tilsendt af billigvoks.dk. Gaven faldt på et tørt sted (pun intended), da mit hår ovenpå sommeren og af at have været udsat for byggestøv i længere tid, i den grad trængte til en kærlig hånd. Jeg har været igennem en del forskellige hårkure, men der er virkelig langt mellem dem, som rent faktisk virker og ikke kun føles som en balsam, hvis effekt ret hurtigt forsvinder. Derfor var jeg også lidt spændt på udfaldet af denne, men efter at have brugt den et par gange om ugen de seneste uger, kan jeg med hånden på hjertet sige, at denne kur holder, hvad den lover.

Jeg bruger den efter at have vasket mit hår med shampoo og balsam først. Derefter binder jeg et håndklæde om mit hår og når det er håndklædetørt, fordeler jeg en lille håndfuld af hårkuren i håret. Det skal herefter sidde i 10 minutter, hvorefter kuren skylles ud. Og vupti, silkeblødt, gennemfugtet og medgørligt hår. Mit hår føles nyklippet hver gang jeg har brugt den, og hvis man kan købe sig til den fornemmelse, uden at skulle forbi frisøren, så vil jeg mene, at de 228 kr. som hårkuren koster, er givet godt ud.

I finder hårkuren her.

 • Reply
  Simone K
  17. september 2015 at 7:24

  Den er nemlig SÅ god! Jeg brugte den også i en periode, og som du siger, så holder den, hvad den lover – og den er også god til os med meget fint hår 😉

  • Reply
   infashionwebelieve
   21. september 2015 at 16:17

   Tænkte godt, at vi var flere fans derude 😉

Kommenter