Opskrifter

ANBEFALING // BYENS BEDSTE PIZZA

15. september 2015

pizza-anbefalingJeg er tilbage efter nogle fantastiske dage i Barcelona og efterfølgende fødselsdagsweekend, men inden jeg deler spiseguide, Barcelonakøb og fødselsdagsgaver, er jeg nødt til at komme med et mere lokalt tip. I hvert fald lokalt for de af jer der bor i København. Jeg vil nemlig vove at påstå, at vi har fundet frem til byens bedste pizzeria, som i den grad er en anbefaling værd. Når det skal være syndigt herhjemme, er vi glade for gourmet pizze, og vi har været de fleste igennem; Mother, Itzi Pitzi, gorm’s, Fiat og Neighbourhood. Men der er intet, der helt kan måle sig med Made in Italy. Et ægte italiensk pizzeria på Vesterbrogade, hvor bunden er sprød og luftig, tomatsaucen smager af friske tomater og bøffelmozarellaen er cremet og smagsfuld, som var du i Italien. Vores favoritter er en klassisk Margherita D.O.C og en Pizza Bianche med mascarpone, parmaskinke og pesto. Så afsindigt godt og helt klart turen værd, hvad end du bor på Vesterbro, Frederiksberg eller Valby.

 • Reply
  Ida
  15. september 2015 at 18:19

  Ih.. Hvorfor er det at jeg bor så langt fra Vesterbro?? Der ligger alt det gode jo!

  • Reply
   infashionwebelieve
   21. september 2015 at 16:17

   Du må snart komme forbi til kaffe Ida, så kan du snuppe verdens bedste pizza med hjem på vejen 😉

Kommenter