Skønhed

SKØNHEDSTEST: DERMALOGICA EXTRA FIRMING BOOSTER

10. juli 2017

Produktet er modtaget til test af Billigvoks.dk

vsco-photo-2

Jeg modtager i ny og næ produkter til test af Billigvoks.dk, og det er en fin anledning til, at få prøvet nogle andre produkter af, end dem jeg normalt bruger, og forhåbentlig er mine skønhedstest også brugbare for jer. 

Det seneste skønhedsprodukt, jeg har modtaget til test, er en Extra Firming Booster fra Dermalogica. Ud fra navnet alene, kan det måske være lidt svært helt at finde ud af, hvad produktet egentlig dækker over, men på mere mundret dansk så er det et koncentrat, som har til formål opstramme og udglatte huden, give en sund glød og mindske fine linjer. For mit vedkommende var det især sidstnævnte, der gjorde mig nysgerrig på at teste det, fordi sagen er, at jeg  inden for det seneste års tid godt kan se på min hud, at jeg nærmer mig de 30. Fine linjer omkring øjnene og i panden har indfundet sig, og selvom jeg ikke som sådan panikker over dem, så ville jeg da ikke have noget imod, hvis et produkt ville holde dem lidt i skak. Håbet om at kunne mindske mine fine linjer, især omkring øjnene, bare en smule, var derfor udgangspunktet for testen.

Og hvordan er det så gået? Jeg har brugt boosteren i 14 dage nu, og jeg synes faktisk, at kunne ane en forskel. Jeg bruger den hver morgen, efterfulgt af min dagcreme, og efterhånden som boosteren trænger ind i huden, kan jeg godt mærke, at det niver og prikker lidt i huden, som tegn på, at huden i hvert fald strammes op. Boosteren er let i konsistensen, så den trænger hurtigt ind, og den prikkende fornemmelse føles ikke det mindste ubehagelig.

Også i forhold til mine fine linjer, føler jeg, at huden er blevet glattet lidt ud, og især omkring øjnene synes linjerne mindre. Dem i panden er, hvor de altid har været, men boosteren lovede selvfølgelig heller ikke at udøve mirakler mod bekymringsrynker, haha. 

Alt i alt har det været en ret positiv oplevelse at føje boosteren til min daglige skønhedsrutine, og jeg kommer troligt til at fortsætte med at bruge den indtil den er tømt, og så vil jeg derefter lige tage bestik af, om produktet fortsat er alle pengene værd. Jeg ved, at mange synes Dermalogica er for dyrt, og de 472kr, som produktet her koster, er da også en slags penge. Produkter, der lover at have en opstrammende effekt, er dog oftere i den dyrere ende, så med det in mente, synes jeg egentlig ikke, at Dermalogicas Extra Firming Booster falder så meget udenfor sin kategori.

Er der nogle af jer, der kendte til produktet i forvejen? Eller måske har øvrige spørgsmål til produktet? Så må I nemlig endelig sige til.

    Kommenter