Det har jeg på

OOTD: ARMYJAKKE, PRIKKER OG EN BLOGGERFAVORIT

6. juli 2017

vsco-photo-1 vsco-photo-2 vsco-photo-3

KAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II PARKA SAMSØE SAMSØE (gammel, lignende her) II CROISSANT T-SHIRT GANNI II NEDERDEL TOPSHOP II STØVLER &OTHER STORIES (udsolgt, lignende her) II TASKE H&M (udsolgt) II

Dagens blogindlæg bliver skrevet fra en solskinsplet på Litauens Plads, hvor Mads og jeg har slået lejr og i øvrigt har planer om at blive, til solen ikke længere holder os varme. Det er så tiltrængt med et gensyn med sommervarmen og jeg lapper det i mig. Mads griner ofte af min “sol-liderlighed”, som han kalder det, men helt ærligt, med de få reelle sommerdage vi har i Danmark, så skal jeg dælme også have det fulde ud af dem. Især når de lover skyer og regn igen allerede fra weekenden.

Outfittet her er derfor heller ikke fra idag, hvor påklædningen trods alt er lidt mere tilpasset de sommerlige temperaturer. Istedet er billederne fra i lørdags, skudt på vej hjem fra vores date på den nye italienske favorit Cicchetti. Jeg var iført et gammel lagersalgsfund af en parkajakke, som har fået lidt af et comeback i min garderobe denne sommer, sammen med ny prikket nederdel og min croissant t-shirt fra Ganni, som lader til at være blevet lidt af en bloggerfavorit. Hvilket jeg ikke kan fortænke nogen i, for man bliver altså glad af at gå rundt med en stor croissant på maven!

 • Reply
  Sarah
  18. juli 2018 at 19:07

  Hvilken str. Er nederdelen i?

  • Reply
   merimeri
   24. juli 2018 at 6:28

   Hej Sarah, jeg har nederdelen i en str. 10, og den er til den lille side – i hvert fald længdemæssigt 😉
   Kh.

Kommenter