Ting jeg kan li'

FREDAGSFRISTELSER # 4

7. juli 2017

ganni-leopardKAN INDEHOLDE REKLAMELINKS: II 1 NEDERDEL GINA TRICOT II 2 SLINGBACKS GANNI II 3 LOVEGRASS PARFUME CLEAN II 4 SLÅ-OM-BLUSE STIG P II 5 SLÅ-OM-KJOLE WEEKDAY II 6 ARMBÅND ANNI LU II 7 WOLF PACK T-SHIRT DESIGNERS REMIX II

Se lige en omgang slik-farvede fredagsfristelser, jeg har fundet frem til. Jeg havde aldrig troet, at jeg oprigtigt skulle trykke udgiv på en samling af så mange farvede sager, men der er virkelig sket noget med min farveforskrækkelse på det seneste. Måske ansporet af indlægget her om, hvordan fine Cathrine fra Rockpaperdresses fik mig overbevist om, at jeg burde give efter for lysten til at drysse lidt mere farve ud over min monotome basisgarderobe. Måske fordi der virkelig er mange fine print og farver ude i butikkerne lige nu, som man næsten ville være et skarn, hvis man ikke blev fristet af dem. Så det bliver jeg. Fristet.

Især af de syv sager her. Jeg er stadig lige begejstret for alt ternet, og både den ternede flæsenederdel fra Gina Tricot og slå-om-kjolen fra Weekday er altså fine bud på budgetvenlige tilføjelser til sommergardereoben. Begge dele kunne være ret fint med den hvide wolf pack t-shirt fra Designers Remix til. 

Den stribede, grønne skjorte fra Stig P er noget så pæn, og jeg tænker, den især kunne være god til blå jeans, og som kirsebær på toppen måske parret med de leopardprintede slingbacks fra Ganni, som jeg selvfølgelig er blevet hovedkuls forelsket i, hvilket nok ikke kan overraske nogen. Guldarmbåndet fra Anni Lu gad jeg godt føje til smykkesamlingen, som efterhånden godt kunne trænge til lidt nyt liv. 

Sidste fredagsfristelse står Clean for med deres nye Lovegrass parfume. Har I duftet til den? Den er så god. Frisk og sommerlig, og eftersom den lige nu kan købes hos Coolshop med 200kr i rabat, så bliver det afgjort en lille juli-forkælelse til mig selv.

    Kommenter