Ting jeg kan li'

SÆSONENS FINESTE BADETØJ

13. marts 2018

inspiration-badetoejII 1 WEEKDAY BIKINI TOP II 2 WEEKDAY BIKINI TRUSSER II 3 ESPRIT BADEDRAGT II 4 GANNI BADEDRAGT II 5 LOVECHILD BADEDRAGT II 6 LOVECHILD BIKINI II 7 H&M BADEDRAGT II 

Med regnen silende ned udenfor virker det måske ikke som det mest oplagte at drømme sig væk i sæsonens fineste badetøj. Eller også er det netop hvad det gør. Foråret – og sommeren, juhuuu – er nemlig lige rundt om hjørnet, og jeg synes derfor ikke det er et sekund for tidligt at begynde at overveje badetøjssituationen. Det er nemlig også bedre at gøre det tidligt på sæsonen, hvor udvalget er størst, fremfor 14 dage inden du skal på solferie.

Lige nu er der virkelig, virkelig meget fint badetøj der netop har ramt mine favoritwebshops, og jeg er vild med de fine snit og print, som især lader til at være i fokus i år. Egentlig fik jeg allerede sidste år føjet nogle ret fine bikiner og en printet badedragt til min sommergarderobe, men noget siger mig, at jeg nok ikke kommer til at kunne passe de samme modeller som sidste år, når vi om præcis tre måneder sætter kurs mod årets sommerferie i Portugal. Mine bikinitoppe og trusser virker i hvert fald pludselig så foruroligende små på min hastigt forandrende gravid-krop, ahem. Så jeg slipper desværre nok ikke for at skulle ud at investere igen i år, og lige nu står den lyseblå bikini med det seje citronprint fra Lovechild 1979 ret højt på ønskelisten. 

    Kommenter