Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

12. marts 2018

Hej venner, så er der mandagspost. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde, og sidder nu og prøver at blive tør igen efter en drivvåd cykeltur hjem gennem byen. Øv et kedeligt mandagsvejr. Ovenpå en weekend med lige så kedeligt vejr. Sommer har bare at blive god ovenpå det tvivlsomme forårsvejr vi indtil videre har haft fornøjelsen af. 

Nåh, indlægget her skulle ikke ende med at blive en vejrudsigt, men istedet er det tid til en omgang små glimt fra ugen der er gået. Og det var et dejligt mix af rare aftaler i løbet af ugen, og en weekend der efterlod rigelig plads til afslapning og genopfyldte batterier til ugen der kommer. 

fullsizerenderII Jeg ved ikke om det er fordi, weekenden i sig selv har en anden lækkerhedsfaktor end hverdagen, men jeg forsøger altid at gøre lidt ekstra ud af at krydre hverdagen med nogle rare aftaler, som gør, at ventetiden til weekenden slet ikke bliver så lang endda. I sidste uge var det fx en morgenmadsaftale med en kollega på 42raw, og en tirsdagsburgerdate på Gasoline. Åh sådan en kunne jeg godt lige sætte tænderne i igen nu II

img_1559II I stolen hos Kimoli klar til at lade de lange lokker falde til fordel for en forårspassende frisure. Jeg elsker at sætte mig til rette i frisørstolen og vide, at den næste time handler det kun om mig og mit hår II

img_1563II Pæne lyserøde fredagsdrinks; friskpresset grapejuice, danskvand, rosmarinsukkerlage – og Mads fik også lov at få gin i sin, mens jeg måtte nøjes med duften II

336e245b-4b62-463c-97d1-cb5fd016fa5bII Højt fredagshumør og mit nye hår – som endte med at blive noget mere kort end først planlagt. Jeg følte mig i gode hænder hos frisøren, og lod mig derfor gribe af stemningen. Og som humøret her afslører var jeg ovenud begejstret for resultatet. Og for min kulørte fredagsdrink II

img_1637II Jeg sover jo ikke længe – så baby kan bare komme an – og lørdag morgen nød jeg derfor en helt stille stund med benene oppe og weekendens aviser og en kop te i sofaen, før Mads og resten af Vesterbro lod til at være stået op II

img_1640II Det var givet godt ud at lade Mads sove lidt længere end mig – da han fik øjne satte han sig nemlig for at lave egg benedicts til os. Og se lige hvor vanvittigt flotte de blev. Jeg er allerede helt ærgerlig over, at man ikke kan spise den slags herligheder til morgenmad hver dag II 

img_1654II Vi lever godt i weekenden, Mads og jeg. Men vi er to madglade mennesker, og det er en stor del af vores motivation for at leve og spise sundt i hverdagen; at vi har lov til at give efter for fristelser i weekenden. Søndag trissede vi derfor ned forbi vores lokale bager BRØD, som vi er blevet ret begejstrede for. Deres rugbrød er noget af det bedste, og så laver de også en habil thebirkes. I går prøvede vi for første gang deres snurre – og det bliver ikke den sidste II

    Kommenter