Hverdagsliv

GARDEROBEREGNSKAB: FEBRUAR SHOPPING

28. februar 2017

ganni-harvard-tshirt

II GANNI HARVARD CHERRY BOMB T-SHIRT II 

Februar er så godt som forbi, og jeg har glædet mig til at kunne gøre status over denne måneds shopping. Som jeg skrev i indlægget om mit januar shopperegnskab, drømte jeg lidt om at nå igennem februar uden at shoppe nyt til garderoben. Og det er lykkedes. Næsten. 45 dage er jeg gået uden at shoppe, og selvom jeg faldt i på vej hjem fra arbejde, er jeg ganske fint tilfreds. Lønnen er tikket ind på kontoen igår, så det tæller næsten som starten på en ny måned, hvilket nok var rationalet, der gjorde udslaget, da jeg røg forbi Ganni i eftermiddags for at prøve Cherry Bomb t-shirten, som jeg også skrev om forleden. Den måtte med hjem. Lige på falderebet til marts sniger mit februar shopperegnskab sig således op på 399kr og jeg er blevet en virkelig sej t-shirt rigere.

Jeg kommer ikke som sådan til at holde shoppestop i marts – det er der nok landet for mange fine forårsfristelser i butikkerne til, at jeg kan overholde – men det er min plan, fortsat at forsøge at begrænse shoppingen, og jeg glæder mig til at se, om det kan lykkes mig i endnu en måned. Især fordi jeg samtidig har sat mig for, at jeg i februar kun må spise ude og hente takeaway for max. 1000kr i den kommende måned. Marts bliver dermed en øvelse i begrænsningens kunst, men jeg er klar på udfordringen, og glæder mig til at give jer en status på den senere.

 • Reply
  Ida
  28. februar 2017 at 21:16

  Jeg er snart nødt til at stoppe med at læse med – Jeg falder konstant for fine forårsfristelser! Senest har jeg besluttet at jeg er nødt til at eje selv samme t-shirt, de lyserøde og en denim-nederdel – altså hele din collage (næsten da – Tasken må vente et par år, desværre)! Bum slut! Det er ikke engang til diskussion!
  Men hvordan det er jeg ikke helt sikker på – For jeg har nemlig hverken fået løn eller barselsdagpenge siden den 1. januar, og de sølle rester har jeg netop brugt på babytøj! Vil du ikke nok minimere antallet af fristelser indtil jeg får løn om en måned? 😉

  • Reply
   merimeri
   5. marts 2017 at 20:49

   Haha jeg er ked af endnu engang at lokke dig i fordærv søde Ida. Jeg håber at mit fokus på at shoppe lidt mindre trods alt vil komme dig til gode i form af færre fristelser herinde 😉

 • Reply
  Isabel
  8. maj 2017 at 19:21

  Må jeg spørge hvilken størrelse du har købt t shirten i? 🙂

  • Reply
   merimeri
   8. maj 2017 at 22:42

   Det kan du tro, at du må 🙂 Jeg har taget den i en str S, hvilket også er min normale størrelse.

Kommenter