I garderoben

GARDEROBEREGNSKAB: JANUAR SHOPPING

7. februar 2017

januar-shoppingII GANNI ANDREWS TOP (LINK HER) II H&M SWEATPANTS (LINK HER) II 

Ovenpå december shopperegnskabet, som i den grad tog pusten fra mig, var det en lidt mere overkommelig opgave at gøre status over min januarshopping. Jeg har nemlig holdt mit løfte om at skære drastisk ned på shoppingen. 787kr har jeg shoppet for, og sammenlignet med min decembershopping som løb op i over 5000kr, er det lidt af en forbedring. Heldigvis. Udsigten til flytning og en snert af januarblues lagde en ret god dæmper på shoppelysten, og jeg har en intention om, at den skal blive nede på dette niveau også de næste par måneder. Som foråret og de nye forårskollektioner for alvor gør deres indtog i butikkerne, kan det dog være svært at holde sig i skindet, men udfordringen er hermed taget op.

Min januarshopping bød på fire nye ting til garderoben; Andrews blusen fra Ganni, som jeg har sukket efter i adskillige måneder, og som jeg var heldig at finde på udsalg. Den har allerede været i brug en god håndfuld gange, så det tyder afgjort på et godt køb. Så har jeg købt et par nye sweatpants, som, apropos førnævnte januarblues, også har været på temmelig mange gange – og også i skrivende stund, haha. Derudover har jeg købt et par nye strømpebukser og et par øreringe, som jeg desværre ikke kunne finde billeder af.

Udover de lidt mere langsigtede investeringer i et par læderleggings og klassiske støvler med hæl, har jeg ikke andet stående på min februarønskeseddel, så måske jeg helt kan afholde mig fra at shoppe nyt til garderoben i denne måned. Det ville klæde mig. 

 • Reply
  Sara
  8. februar 2017 at 14:32

  Hej Line,
  Jeg vil bare lige tippe dig om, at der lige nu er en ret fin rabat på de Day læderleggings, du tidligere har linket til på Boozt 🙂
  God dag. Kh. Sara

  • Reply
   merimeri
   12. februar 2017 at 8:51

   Søde Sara, hvor er du god at huske, hvad det er for leggings, jeg sukker efter! Tak for tippet – desværre er de kun på udsalg i den mørkegrå farve, ellers var jeg straks slået til!
   Hav en skøn søndag. Kh. Line

Kommenter