Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

6. februar 2017

Som jeg skrev igår, så er denne weekend gået alt, alt for hurtigt, og jeg var afgjort ikke klar til mandag, da vækkeuret ringede i morges. Heldigvis er dagen fløjet afsted, takket være en travl dag på arbejde, og efter netop at have klaret træning og aftensmad, er jeg klar til at krybe under dynen og hygge om et kig tilbage på nogle af sidste uges rare øjeblikke. Og dem var der mange af. Jeg endte nemlig med at have aftaler hver dag, så ugen fløj afsted i gode menneskers selskab og som altid med et væld af spiselige glæder, præcis som jeg godt kan lide dem.

img_0617II En af de helt store glæder i sidste uge var, da jeg kunne læse mit 16årige gudbarns novelle, som hun netop har fået udgivet. Og jeg kan stadig næsten ikke være i mig selv af stolthed II

img_0652II Efter arbejde tirsdag kunne jeg endelig strege Behov Pizza fra min spiselige to-do liste. Og det var en succes, som jeg glæder mig til at gentage. Det fineste lokale spot, som afgjort er hele den lange cykeltur til Nordvest værd II  

img_0606II Apropos spiselige glæder, så kan man da ikke andet end at blive begejstret, når Simply Chocolate i Magasin lokker med flødebollesmagsprøver. At forære lækre, store flødeboller væk vinder man altså gode point på hos mig II 

img_0607II Efter Han Kjøbenhavn modeshow onsdag strøg jeg forbi Yoburger og fortærede en menu, der afgjort ville være en af de tynde catwalk-modeller vel undt. Jeg er blevet ret stor fan af Yoburger, og vil mene at den kandiderer til en af de bedste burgere i byen II

img_0612II Torsdag stod den på momondo vinskole og med 9 forskellige bourgogne vine og dertil rigelige mængder charcuteri, kunne det ikke andet end blive en god og lærerig aften. Og jeg glæder mig til at kunne træffe et lidt mere kvalificeret vinvalg, næste gang der skal handles vin #erjegvoksennu?  II

img_0649II Februars højdepunkt er afgjort alle de fastelavnsboller, som bagerierne bugner af. Jeg elsker fastelavnsboller, så er det sagt! Og igår blev der afholdt fastelavnsbollesmagning, da mine forældre kom på et eftermiddagsbesøg, og det bliver afgjort ikke mine sidste fastelavnsboller i år II

    Kommenter