Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

4. marts 2019

Så er vi endnu engang ramt af mandagen. Og for os i Københavns vedkommende er det altså en halvkedelig, grå en af slagsen. Tunge regndråber falder udenfor, blæsten banker mod ruden, og jeg sidder lige nu og sender en kærlig tanke afsted mod vejrguderne med et stille håb om, at uvejret er blæst over, til jeg om en halv times tid skal afsted til babysvømning. Det er nu alligevel rarest hvis det våde look først indtræffer, når jeg rent faktisk er i bassinet, og ikke på vejen derned! Indtil da vil jeg nå at udnytte Nolas middagslur til mit mandagsskriv, hvor kamerarullen traditionen tro er blevet bladret igennem og de aller rareste minder har fundet deres vej til matriklen her. 

II Bevares, Nola er selvfølgelig aller sjovest, når hun er vågen og i fuld hopla. Men mit mor-hjerte svømmer altså også over af kærlighed, når hun falder i søvn lige der midt på gulvet, en mandag morgen halvvejs i tøjet og på vej ud at sove lur. Så sødt! II 

II En rolig, kærkommen stillestund ved spisebordet, som jeg nærmest på ny er blevet helt forelsket i, efter at de nye spisebordslamper er kommet. Vildt så stor en forskel, så lille en detalje kan gøre II

II Smukkeste eftermiddagshimmel over Sønder Boulevard i onsdags. Blød, skrøbelig og helt magisk i sit udtryk. Med fine lyserøde lammeskyer. Jeg bliver altid så betaget og helt opslugt, når himlen tager sig ud på den måde. II

II Efter en hel februar måned uden bland selv slik var der dømt reunion i fredags. Jeg havde snoldet for knap 100 kroner af alle favoritterne, og jeg indrømmer gerne, at halvdelen af min weekendbegejstring kunne tilskrives udsigten til fredagsslik. Den har været savnet. II

II Se lige her! En klan af solslikkende mariehøns. Hvis vi nu for en kort bemærkning ser bort fra det foruroligende i, at marts-vejret i det hele taget er til, at mariehønsene er fremme fra deres vinterskjul, så er det da et herlig syn sådan at se dem stimle sammen i solen. Mon de har længtes lige så meget efter forår, som vi har det? II

 

II Min søde mutti og far til farligt fin weekendfrokost på Frederiksminde. Som i øvrigt er mere end anbefalelsesfærdigt. Smukkeste omgivelser og smørrebrød der får tænderne til at løbe i vand II 

    Kommenter