Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

25. april 2022
II Issæsonen hos Anker er endelig skudt igang, og jeg spår det bliver et lige så farligt bekendtskab som tidligere år, at have muligheden for is i kælderen hos naboejendommen II

Mandagen er nærmest allerede i mål, og jeg er kommet igennem med skindet på næsen, og uden alt for store udsving på overskuddet. Det betegner jeg som en succes. Håber det samme gælder for jeres!

Efter intense fem uger, føler jeg for første gang, at jeg er ved at lande et godt sted ved at være tilbage på arbejde. Et sted hvor jeg ikke tager hjem fra kontoret med en lige lovligt høj hvilepuls og hovedpine, kun for at hente børn, og så fortsætte med at arbejde derhjemme aften efter aften. Det har ikke været en bæredygtig vej frem, og jeg har været hurtig til at mærke efter og melde ærligt ud til min chef, at jeg ikke kunne følge med arbejdspresset. Nu har vi fundet en form for balance, og langt om længe føler jeg ikke, at jeg halser bagefter hver dag min arbejdsdag starter. Så rart!

At der så småt kommer styr på mit arbejdsliv, betyder også, at overskuddet igen pipler frem herhjemme, og jeg glæder mig over en aften som i aften, hvor jeg kan sætte mig til rette bag skærmen for et blogskriv og ikke kun for indhente deadlines på job. Et lyspunkt allerede mens ugen er dugfrisk. Lyspunkter var der også et væld af i ugen, der nu er gået. Og jeg har samlet en stak af mine favoritter i kavalkaden herunder ♥

II Efter de seneste år at have døjet ret meget med problemhud, og med jævne mellemrum få nogle skrækkelige udbrud af perioral dermatitis, føler jeg endelig, at jeg har fået styr på min hud og ditto hudpleje, og således gør denne flok af kærlige hjælpere mig glad hver dag, fordi den holder min hud i skak II
II Årets første danske havdyp. Efter en lun løbetur i sommerhusområdet ved Gudmindrup Strand sammen med Mads. Bevares, det var koldt, men også SÅ energigivende, og vi var helt høje på følelsen resten af dagen II
II En fræk fætter og ditto kusiner II
II Kærligheden i Nolas blik. Den stolte, og ofte overbærende storesøster. Selvom bølgerne det næste sekund kan gå lidt vel højt, som Evi får gjort noget, der i hvert fald ikke huer Nola, er det hurtigt glemt, når de sidder sådan her i fred og fordragelighed og er alt hvad jeg nogensinde har håbet på II
II Det her smukke syn byder os velkommen på vores gadehjørne. Og der går ikke en dag, hvor jeg ikke glædes over det. Sæsonen lige nu, hvor alting springer ud og står i flor. Så magisk! II
II Det samme er en solskinsdag på Sønder Boulevard, der summer af liv og glæde. Vi udnyttede at have kun ét barn hjemme, da vi gik på weekend fredag, og slog os ned med noget koldt at drikke og højt humør på boulevarden II

    Kommenter