Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

20. april 2022

Frekvensen af denne føljeton er røget lidt af fløjten, som jeg har forsøgt at finde fæste i vores nye hverdag, hvor jeg er tilbage på job, og tiden er knap. Men nu giver vi det et skud igen, for åh jeg synes der er så mange gode øjeblikke og små rare glimt at dele ud af. Og som jeg gerne vil minde mig selv om, som jeg møffer lidt over at mine timer ikke rækker til alt det, jeg gerne vil. Vi når heldigvis stadig meget nydning imellem deadlines på job, hverdagspraktik og løse ænder hist og her. Og i den sammenhæng har lidt bestemt også ret!

II Sommerhusmorgen med magisk lys II
II Byens bedste tiramisu på Mangia i selskab af søde, savnede gamle kolleger. Min første rigtige aftenaftale i et år. Hvilken lykke! II
II De hænger ikke på træerne, men flere og flere stunder, hvor Evi og Nola sameksisterer helt uden indgriben fra os, begynder at dukke op. Og jeg labber dem ærligt talt i mig! Glæder mig stort til den dag hvor de rent faktisk leger sammen i mere end 5 minutter uden den ene eller den anden bliver sur over et eller andet II
II I forlængelse af ovenstående, begynder der også at dukke små øer med voksenfrihed op. Stunder hvor Mads og jeg kan trække os lidt fra epicentret derhjemme, og bare lige nyde et frikvarter i hinandens selskab. Det er guld værd! Især når det kan bruges på et trappetrin badet i sol og med en vermouth drink i hånden II
II Små venner på jagt efter påskeæg II
II Solen der bliver ved at give. Så basalt, men samtidig så stor en kilde til velvære II
II Årets første frokost i det fri. Mange flere af dem forhåbentlig! II
II Fødselsdagsbarnet på hendes 1 års fødselsdag ♥ II
II Og et fødselsdagsbord i en påskeudgave II
II Aftensmad på nyåbnede Corsa Pizza. Endda med kun et fåtal af nedsmeltninger undervejs. Alt i alt en succes, som vi gerne gentager II

    Kommenter