Hverdagsliv

SMÅ GLIMT FRA UGEN DER GIK

8. april 2019

Godmorgen derude, og glædelig mandag. Vi har været lidt tidligt på færde i dag, fordi Nola ikke kunne lokkes til at snue den længere end til klokken 6, så op kom vi og har istedet haft god tid til hverdagspraktik. Strygetøj, oprydning, tøjvask, hjemmetræning med min Seven app, morgen og formiddagsmad. Og nu sidder jeg så her. Med Nola puttet i barnevognen, og, 7-9-13, forhåbentlig et par timer til mig selv og bloggen, mens hun snupper sin første lur. Men man ved jo aldrig, så ingen grund til at snøle med tiden (apropos mit indlæg igår med ting du nok ikke vidste om mig), og jeg vil derfor med det samme kaste mig over mit mandagsskriv med et kig tilbage på nogle af sidste uges gode stunder.

Hav en dejlig dag venner ♥

II Sidste uge bød min mandag på solskinsfrokost på Dyrehaven med min veninde Monica og ungerne solidt placeret i henholdsvis barne- og klapvogn ved siden af. Det er altså ægte forår, når man kan spise sit højtbelagte smørrebrød i solen. Dyrehaven er i øvrigt stadig leveringsdygtig i Vesterbros bedste smørrebrød II 

II Selvom Nola slet ikke er så ny længere, vælter det i øjeblikket ind med førstegangsoplevelser. Første gang på gyngen og i sidste uge første gang i sandkassen. Som helt nybagt mor, kan jeg huske at jeg glædede mig så meget til at nå lige præcis her til. Til et sted hvor vi kan lave og opleve nogle flere ting sammen med hende. Og forstå mig ret, jeg elsker at vi nu kan vise endnu mere af verden til Nola, som hun ikke ligger i sin barnevogn med begrænset udsyn, men hold nu op, jeg synes også tiden går alt for stærkt. Lige om lidt starter hun vel i skole … II

II En sky af lyserøde kirsebærblomster over Skydebane-legepladsen på Vesterbro. Endnu en grund til at det slet ikke er så tosset at være på legeplads II

II En PR-pakke af de bedre (reklame). En bobbelkuvert fyldt med konfetti og Green&Blacks økologiske fairtrade chokolader, som nu kan fås i Danmark. Behager i den grad min indre chokoladeentusiast. Indtil videre har vi forsøgt os med mælkechokoladen og den helt mørke 85% chokolade, og begge har været et hit. Har også høje forventninger til varianterne med havsalt og karamel. Jeg læste engang at Andrea Elisabeth Rudolph forkæler sig selv med et stykke chokolade hver dag, og altså, hvis man kan se ud som hende, så tager jeg gerne tjansen og spiser chokolade på daglig basis! II

II Aperol stund i solen. Ovenikøbet varmt nok til at smide jakken. Weekenden har været fyldt til randen med små rare øjeblikke, fra fødselsdagsbrunch på Les Trois efterfulgt af aperol på Mother, søndagsmorgenmad på Ipsen, kanelsnurre i solskin derhjemme og spontan eftermiddagshygge med en veninde, jeg ser alt for sjældent. Det er som om overskuddet tidobles, når vejret er godt, og man har energi til at få endnu mere ud af sine dage. Så rart II

II De her to. Mine to ♥ Tænk sig at have lavet sin helt egen lille familie. Det synes jeg stadig er en forunderlig og fantastisk tanke. Jeg har haft en del baby-fri i weekenden, og Nola har stornydt at hænge på Mads. Nærmest helt far-syg er hun blevet. Og der er ingen tvivl om, at hun kommer til at savne ham mens han de næste par dage er i Amsterdam II

 

    Kommenter