Hverdagsliv

TING DU IKKE VIDSTE OM MIG

7. april 2019

Knap to år er det siden, jeg sidst har udgivet et indlæg med ting, I nok ikke vidste om mig, så nu må det være på tide. Det er nemlig stadig ét af de indlæg, jeg altid selv sluger råt, når andre bloggere udgiver dem, og jeg håber derfor også, I gider læse med, når jeg her deler nogle af ting, der afslører lidt mere om min private person. Here goes …

 • Jeg er lettere fanatisk når det kommer til at hænge vasketøj op. Det må ikke være vendt på vrangen og aller helst skal det hænges op farvekoordineret #ocdmuch
 • I et psykolog-forløb, jeg var i engang, var en af mine hjemmeopgaver, at jeg skulle udfordre mig selv ved at sidde og bare kigge ud i luften uden forstyrrelser fra telefon, tv eller bog. Og jeg havde SÅ svært ved det. Således er det ramme alvor, når jeg siger, at jeg er et af de mest rastløse mennesker, jeg kender. Altså næst efter min far, der nemlig er præcis ligesom mig på den konto.
 • Til gengæld er jeg ualmindeligt god til at få ting fra hånden, og Mads kalder mig ofte for ‘maskinen’.
 • Min livret har gennem hele min barndom været boller i karry. Og Nola lader til at have arvet dén begejstring, hvilket jeg altså synes er lidt hyggeligt.
 • Jeg ser ikke mig selv som et konkurrencemenneske. Men jeg kan rigtig godt lide at sætte udfordringer på tid op for mig selv. Som fx; klar oprydningen af hele lejligheden på et kvarter, intervaltræning i fitness, nå en blogpost på 30 minutter … tendensen her prikker måske nok lidt til fornævnte rastløshed, ahem.
 • Apropos tid (og nok også den der ocd), har jeg også noget med klokkeslæt. Skal jeg tage mig sammen til at gøre ét eller andet – kan både være at rejse mig fra sofaen for at gå op og børste tænder eller ordne køkken – skal det helst gøres på et lige klokkeslæt, ellers venter jeg gerne med at gå igang.
 • Jeg er nok det, jeg vil kalde mobil-afhængig og er på telefonen i snit 4 timer om dagen. Hvilket jeg gerne ville have været lykkeligt uvidende om, så tak for den, Skærmtids-iPhone-update.
 • Jeg enten skriver eller ringer med min mor hver dag, næsten altid fordi jeg liiige skal høre hende om noget. Altid ting jeg med garanti også kunne have googlet mig til, men det føles ligesom bedre at spørge min mor. Mor ved altid bedst, ikke?
 • Reply
  Venterpaavinblog
  8. april 2019 at 8:14

  Haha, min kæreste kalder mig tornadoen, af samme årsag – den er sjældent det samme sted længe af gangen, og ordner den huslige sysler og render ærinder, går det både stærkt og er effektivt 😆
  Vi lavede faktisk også et fact-indlæg, på vores blog i fredags og kom også ind på det med konkurrencegen – vi bærer det heller ikke- ikke nogen af os, så skulle det også netop være rettet mod egne principper 😁

  – A

  • Reply
   merimeri
   8. april 2019 at 20:23

   Haha jeg er vild med tornadoen. Den lyder effektiv!
   Mandagskram til dig

Kommenter