Hverdagsliv

Happy weekend

27. september 2013
Jeg vil sende jer og mig selv på weekend med lidt fredagsinspiration. Apropos min nyfundne begejstring for print, så elsker jeg nemlig sådan cirka alt ved det her billede. Især hendes evne til at se så effortless lækker ud uden den mest avancerede styling. I virkeligheden skal der jo ikke mere til, så jeg kan godt ryste lidt på hovedet af mig selv, over hvor besværligt jeg af til gør det til, når der skal vælges outfit.
 Jeg snupper en kort dag på job idag, og derefter står den på en weekend i sommerhus med min kæreste og to vennepar. Glæder mig afsindigt til en weekend i laveste gear i selskab med gode mennesker, god mad, vin og hygge. Hvad skal I lave i weekenden?
 • Reply
  an ode to fashion
  27. september 2013 at 9:51

  Hun gør det virkelig også godt, men jeg er sikker på, at du kan gøre det endnu bedre med dit udvalg af print! Min weekend står på afslapning resten af min fredag, i morgen er der kæmpe fyrværkeri-show, så det skal vi op til vores udkigspost og se kl 18., og bag efter tager vi ned og spiser lækker mad på en restaurant. Søndag skal vi gøre klar til vores campingtur i næste uge 🙂

 • Reply
  Trine Lykke
  27. september 2013 at 10:03

  Det lyder som en rigtig dejlig weekend. Jeg skal på kræmmermarked med ungerne og så skal jeg se en flok veninder og medmødre inkl unger…

 • Reply
  Line S.
  27. september 2013 at 10:10

  Hvor lyder det bare hyggeligt med kræmmermarked. Den slags ville jeg ønske jeg også fik gjort lidt mere. Og venindehygge med børn kan da kun blive en dejlig dag!
  God weekend kære Trine!

 • Reply
  Line S.
  27. september 2013 at 10:12

  Du er nu sød! Jeg har en del printede underdele som, men faktisk ikke nogle overdele?! Det ligner da ellers ikke frk. konservativ-garderobe her 😉
  Hvor lydet det bare som en fantastisk weekend søde! Glæder mig helt vildt til at høre om jeres campingtur når I er tilbage igen 🙂

 • Reply
  Camilla Hoel
  27. september 2013 at 10:44

  Mega fint billede 🙂 Skal heldigvis ingenting, så det bliver en weekend med ren afslapning! Rigtig god weekend Line 🙂

 • Reply
  Line S.
  27. september 2013 at 15:31

  Hvor lyder det skønt med en weekend dedikeret til afslapning søde Camilla. Elsker når tiden er til at bare at trække stikket ud!

Kommenter