Det har jeg på Hverdagsliv

WHAT I WEAR // SØNDAG I LEOPARDPRINT

2. maj 2016

outfit-leopard-skirtII OTHER STORIES MERINO KNIT II MOSS COPENHAGEN SKIRT II OTHER STORIES FLATS II PROENZA SCHOULER PS1 BAG II 

Årh, hvor har det været fantastisk med en weekend med uafbrudt sol. Det gør altså noget ved humøret. Om det var på grund af vejret eller de mange rare gøremål, så har jeg virkelig haft en skøn weekend, med masser af tid til at nyde det gode vejr. 

Efter en kold og grå sidste uge, var det skønt at vågne op til strålende solskin fredag. Det udnyttede Mads og jeg til at gå på arbejde, fremfor den vanlige lidt hektiske cykeltur i morgentrafikken. Vi gjorde et pitstop på vores nye favoritkaffebar Prolog, hvor der blev tanket op på kaffe og te og den obligatoriske småkage til at foranledige herlighederne. Virkelig en dejlig måde at starte dagen på. Efter arbejde tog vi til Næstved for at fejre min mors fødselsdag og da der blev serveret både tapas og kagemand, var det svært ikke at være begejstret. Lørdag blev der sovet længe og efterfølgende spist god morgenmad sammen med mine forældre. Det gode vejr fra om fredagen hang ved og det udnyttede vi til at hjælpe til med at ordne have. Jeg har absolut ikke grønne fingre, men når man ikke har en have til rådighed i det daglige, så er det næsten terapeutisk, at få græs under fødderne og ligge og rode i et blomsterbed. Resten af dagen blev brugt i selskab med lidt mere kagemand, film og popcorn inden vi efter aftensmaden tog toget hjem til København.

Igår skulle Mads løbe BTs halvmaraton, så mens han satte kurs mod Lyngby, tog jeg til Bodyattack (mit favorithold i fitness), klarede indkøb og rengøring hjemme. Derefter mødtes jeg med Mads for at tage i ILVA og udnytte muligheden for 25-50% rabat på hele deres udvalg. Vi fik derfor endelig købt daybeden op til vores kontor og samtidig sparet et pænt beløb. At ILVA så først kan levere den i uge 35 er en anden sag. Tilbage fra Ishøj smuttede vi med et par venner hen for at spise en sen frokost på Kødbyens Mad & Marked. På sol på næsen og en aperol i hånden, var det en perfekt måde at slutte en virkelig rar weekend på.

    Kommenter